Klein Judit fellépése a bécsi Theater Akzent színpadán

2024. Január 08. / 09:50


Klein Judit fellépése a bécsi Theater Akzent színpadán

Korény Béla zongoraművész és zeneszerző állította össze annak a produkciónak a programját, amely – Hugo Wiener szatirikus kötete nyomán – „A krokodilok nem repülnek” címet kapta. A bécsi Theater Akzentben január 18-án, csütörtökön este fél 8-kor kezdődő műsorban nemzetközi hírességek társaságában fellép a varázslatos hangú és kisugárzású énekesnő, a mindannyiunk által ismert és szeretett Klein Judit is. 

„A krokodilok nem repülnek” – így hangzik Hugo Wiener könyvének címe, de ezen a rendkívüli estén a virtuóz Korény Béla és művészbarátai bebizonyítják, hogy igenis képesek rá… 

240889_231331686880187_3255505_o.jpgA Theater Akzent nézőtere

A műsor kifinomult szórakozást ígér, hiszen olyan alkotók szövegei hangzanak majd el, mint Ephraim Kishon, Georg Kreisler és Woody Allen, továbbá legendás dalok, amelyeket Barbra Streisand, Shirley Bassey és Amy Winehouse előadásában ismert meg a világ. Elhangzik majd a Papa, Can You Hear Me? (Barbra Streisand), a „Back To Black” (Amy Winehouse) vagy az „I shoot a moose” (Woody Allen). 

Az est célja, hogy tisztelegjen e nagyszerű művészek előtt, akik generációkat szórakoztattak és szórakoztatnak tehetségükkel és tudásukkal.  A produkcióban Korény Béla zongorán játszik, az énekesek világából Klein Judit mellett olyan nagyságok lépnek fel, mint Lilian Klebow és Stella Grigorian, továbbá színpadra lép két nálunk is jól ismert színművész: Wolf Bachofner és Karl Markovics.

A Theater Akzent ajánlója alapján. Képek: Theater Akzent/Facebook

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek