2022. 01. 18. | 16 Svát 5782
Alapértelmezett verzió

Pályázatok

Pályázatok / 2021. November 25. / 15:53

Duplájára emelte a támogatási keretet a MAZSÖK

A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (MAZSÖK) Kuratóriuma a jövő évi működési és projekt pályázatokra szánt keretet 100 millióról 200 millió forintra emelte – olvasható a szervezetnek az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott közleményében.

Pályázatok / 2021. November 18. / 12:24

Ösztöndíjas pályázat – Szalai Pál életének és tevékenységének bemutatására és értékelésére

A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége ösztöndíjas pályázatot ír ki – végzett történészek számára – Szalai Pál életének és 2. világháborús tevékenységének feldolgozására és bemutatására.

Pályázatok / 2021. Június 04. / 11:45

Intézményvezetői állást hirdet a BZSH Scheiber Sándor Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium

A Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) pályázatot hirdet a Scheiber Sándor Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium intézményvezetői feladatainak munkaviszony keretében történő ellátására. A jogviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony egyházi fenntartású közoktatás intézményben. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

Pályázatok / 2021. Május 21. / 15:37

Ajánlattételi felhívás a Rumbach zsinagóga takarítási munkálatira

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége jelen ajánlattételi felhívása alapján ezúton kérjük fel Önöket ajánlattételre az alábbi versenyeztetési eljárás keretében.

Pályázatok / 2021. Május 06. / 12:48

Folytatódik a Kárpát-medencei tehetséggondozás

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségeket támogató programja első lépéseként várja olyan, Kárpát-medencei, kiemelkedő tehetségű, 14 és 30 év közötti, nappali tagozatos képzésben résztvevő fiatalok jelentkezését.

Közösségi szolgálat / 2021. Április 07. / 11:28

Pályázati felhívás – Folytatódik a JADbeJAD támogatás

Márciusban volt a szomorú évfordulója a koronavírus járvány miatt szükséges korlátozásoknak. Noha a hosszabb távú kilátások az átoltottság növekedése miatt jók, a betegség még terjed, a lezárások miatt pedig egyre többen jutnak segítség nélkül megoldhatatlan szociális helyzetbe. Rajtuk kíván segíteni a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége a JaDbeJaD – Kéz a kézben támogató program új fordulójával.