Jótékonysági gála izraeli árvákért Zalaegerszegen

2024. Január 24. / 13:47


Jótékonysági gála izraeli árvákért Zalaegerszegen

Az október hetedikén árván maradt izraeli gyerekek megsegítésére rendeznek jótékonysági gálaműsort január 28-án, ezen a héten vasárnap délután 5 órától az egykori zalaegerszegi zsinagógában, ahol a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem működik. A rendezvény szervezője a Béke-Shalom Magyar-Izraeli Baráti Társaság.

A budapesti Sabbathsong Klezmer Band, a Kovács Kata által dirigált Zalaegerszegi Városi Vegyeskar és a helyi Szenior Táncosok lépnek színpadra azon a jótékonysági eseményen, amelyet ezen a héten vasárnap rendeznek a zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben

418858127_3802111986692761_8083891778431129787_n.jpg

A gálaműsor közönségét Siklósi Judit, a rendezvényt szervező Béke-Shalom Magyar-Izraeli Baráti Társaság elnöke köszönti, majd a gálát Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, az esemény egyik fővédnöke nyitja meg. A kaddist Goldschmied István mondja.

A gála másik két fővédnöke Kovács László, a Magyar-Izraeli Baráti Társaságok és Körök Országos Szövetsége elnöke, valamint Szedő Miklós, a Keren Hayesod Hungária Alapítvány kuratóriumi elnöke, akik az est folyamán okleveleket adnak át a támogatóknak.

A programon a részvétel ingyenes, a felajánlásokat adománydobozokban helyezhetik el a helyszínen.

Címlapkép: Városi Hangverseny- és Kiállítóterem/Facebook

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Jonathan Sacks rabbi Isten „fiáról”
2024. Március 31. / 11:24

Jonathan Sacks rabbi Isten „fiáról”