A zsidó Wonder Woman is játszik az eddigi legdrágább Netflix-filmben

2019. Július 11. / 12:57


A zsidó Wonder Woman is játszik az eddigi legdrágább Netflix-filmben

Gal Gadot, a 2004-es izraeli szépségkirálynő-választás győztese, a Halálos Iramban sorozatok sztárja lesz az egyik főszereplője a készülő Red Notice című akció-thrillernek.


A becslések szerint legalább 130 millió dollárból forgatják a Neflix eddigi legdrágábbnak ígérkező produkcióját, a Red Notice című akció thrillert, amelyben a világ legkeresettebb műkincs-rablóját üldözik majd az Interpol ügynökei. A film három főszereplője Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, s nem utolsós sorban az izraeli Gal Gadot.

800px-Gal_Gadot_by_Gage_Skidmore_4.jpg

A világhírű zsidó színésznő 1985-ben született, és 18-19 éves korában nyerte meg a 2004-es Miss Israel szépségversenyt. Húsz éves korában bevonult az izraeli hadseregbe, ahol letöltötte kétéves kötelező katonai szolgálatát. Ami a filmes karrierjét illeti: a Halálos Iramban-sorozatban lett igazán ismert, de a nagy áttörést a 2016-os Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film hozta meg neki, amelyben a csodaszép Wonder Womant alakította. 

Gal Gadot a minap az Instagramon adta tudtul, hogy a Red Notice forgatását illetően már nagyon izgatott, s alig várja a film bemutatóját. A Wonder Womanról egyébként meg kell jegyezni azt is: a hétköznapokban nagyszerű anya és példás feleség, aki ugyancsak izraeli férjével két kisgyermeket nevel.


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek