A zsidó Wonder Woman is játszik az eddigi legdrágább Netflix-filmben

2019. Július 11. / 12:57


A zsidó Wonder Woman is játszik az eddigi legdrágább Netflix-filmben

Gal Gadot, a 2004-es izraeli szépségkirálynő-választás győztese, a Halálos Iramban sorozatok sztárja lesz az egyik főszereplője a készülő Red Notice című akció-thrillernek.


A becslések szerint legalább 130 millió dollárból forgatják a Neflix eddigi legdrágábbnak ígérkező produkcióját, a Red Notice című akció thrillert, amelyben a világ legkeresettebb műkincs-rablóját üldözik majd az Interpol ügynökei. A film három főszereplője Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, s nem utolsós sorban az izraeli Gal Gadot.

800px-Gal_Gadot_by_Gage_Skidmore_4.jpg

A világhírű zsidó színésznő 1985-ben született, és 18-19 éves korában nyerte meg a 2004-es Miss Israel szépségversenyt. Húsz éves korában bevonult az izraeli hadseregbe, ahol letöltötte kétéves kötelező katonai szolgálatát. Ami a filmes karrierjét illeti: a Halálos Iramban-sorozatban lett igazán ismert, de a nagy áttörést a 2016-os Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film hozta meg neki, amelyben a csodaszép Wonder Womant alakította. 

Gal Gadot a minap az Instagramon adta tudtul, hogy a Red Notice forgatását illetően már nagyon izgatott, s alig várja a film bemutatóját. A Wonder Womanról egyébként meg kell jegyezni azt is: a hétköznapokban nagyszerű anya és példás feleség, aki ugyancsak izraeli férjével két kisgyermeket nevel.


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Mazsihisz podcast: Egy állam, két állam? 
Mazsihisz hírek
A francia nagykövet a Mazsihisz elnökénél