Interneten is megrendelhető az izraeli szolidaritási karszalag

2023. December 25. / 16:28


Interneten is megrendelhető az izraeli szolidaritási karszalag

Mint korábban beszámoltunk róla: Budapesten is sokan hordanak már olyan karszalagot, amelynek viselésével kifejezhetjük az Izrael melletti kiállásunkat és a terroristák által fogva tartott túszokkal való szolidaritásunkat. Cikkünkből kiderül, hogy ha valaki nem tudna Budapesten személyesen ilyen karszalagot venni, akkor azt mely internetes oldalakról rendelheti meg. Az árából befolyt összegekből a túszok és áldozatok családját támogatják.

A bevetezetőben említett, és a képeken látható támogatói karszalag ára Izraelben 10 sékel, az Egyesült Államokban 5 dollár, míg Magyarországon  kb. ezer forintért lehet megvásárolni. 

karszalag2.jpg

Az élénk, szinte vidám színek senkit se tévesszenek meg: ezek azokra a karszalagokra utalnak, amelyeket a Hamász  terroristái által meggyilkolt fesztiválozók viseltek. A karszalagon a 2023. október 7-i dátum látható egy Dávid-pajzs  mellett, s egy héber nyelvű felirat, amely a túszokra utalva magyarul így hangzik: „Amíg ők ott vannak, mi is ott vagyunk velük".

Ilyen karszalagot a solidarity.bringthemhomenow.net internetes oldalon rendelhetjük meg, amely lehetőséget biztosít más támogatási, adakozási formákra is. Kifejezetten a képen szereplő karszalag megrendeléséért kattintsanak erre a héber nyelvű oldalra, vagy pedig erre az angol nyelvű portálra.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek