Interneten is megrendelhető az izraeli szolidaritási karszalag

2023. December 25. / 16:28


Interneten is megrendelhető az izraeli szolidaritási karszalag

Mint korábban beszámoltunk róla: Budapesten is sokan hordanak már olyan karszalagot, amelynek viselésével kifejezhetjük az Izrael melletti kiállásunkat és a terroristák által fogva tartott túszokkal való szolidaritásunkat. Cikkünkből kiderül, hogy ha valaki nem tudna Budapesten személyesen ilyen karszalagot venni, akkor azt mely internetes oldalakról rendelheti meg. Az árából befolyt összegekből a túszok és áldozatok családját támogatják.

A bevetezetőben említett, és a képeken látható támogatói karszalag ára Izraelben 10 sékel, az Egyesült Államokban 5 dollár, míg Magyarországon  kb. ezer forintért lehet megvásárolni. 

karszalag2.jpg

Az élénk, szinte vidám színek senkit se tévesszenek meg: ezek azokra a karszalagokra utalnak, amelyeket a Hamász  terroristái által meggyilkolt fesztiválozók viseltek. A karszalagon a 2023. október 7-i dátum látható egy Dávid-pajzs  mellett, s egy héber nyelvű felirat, amely a túszokra utalva magyarul így hangzik: „Amíg ők ott vannak, mi is ott vagyunk velük".

Ilyen karszalagot a solidarity.bringthemhomenow.net internetes oldalon rendelhetjük meg, amely lehetőséget biztosít más támogatási, adakozási formákra is. Kifejezetten a képen szereplő karszalag megrendeléséért kattintsanak erre a héber nyelvű oldalra, vagy pedig erre az angol nyelvű portálra.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Közélet
Kiosztották az idei Ember Mária-díjakat
Tudomány
Variációk egy témára: a zsidóság hellenizációja