Ünnepeljük az idősek világnapját egy felejthetetlen élménnyel!

2023. Szeptember 29. / 11:53


Ünnepeljük az idősek világnapját egy felejthetetlen élménnyel!

Szeretettel meghívjuk az időseket és nyugdíjasokat október 3-án, kedden este 7 órakor a Rumbach utcai zsinagógában tartandó különleges koncertünkre. Szeretetünk és tiszteletünk jeléül egy egyszeri, különleges ajánlatot kínálunk.

Az eredeti 18 800 Ft-os jegyár helyett MOST az idősek és nyugdíjasok számára kedvezményes áron,

4 000 Ft-ért biztosítunk jegyeket. Ez a kedvezményes jegyár kizárólag erre az előadásra, az idősek világnapja alkalmából érvényes!

A Budapesten hagytam a szívem I Have Lost My Heart in Budapest című koncertünkön varázslatos dallamokkal töltjük meg a megújult 150 éves Rumbach utcai zsinagógát. 

idősek_világnapja-operett.png

A világszerte ismert magyar-zsidó származású zeneszerzők, mint Kálmán Imre, Ábrahám Pál, Seress Rezső vagy Rózsa Miklós, szerzeményei csendülnek fel neves magyar és külföldi előadóművészek közreműködésével.

A 11 tagú MusicArt Classic Koncertzenekar egyedülálló hangszerelésekkel garantálja a sodró lendületű élőzenei élményt. A repertoárban olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Csárdáskirálynő , a Marica grófnő , Bál a Savoyban , A Bajadér vagy a Szomorú vasárnap – ezúttal a tánc nyelvén megfogalmazva.

Találkozzunk október 3-án a Rumbach utcai zsinagógában! (Budapest VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 11–13.)

Foglalja le jegyét MOST. 

Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. A kedvezmény csak az e-mailben érkezett foglalásokra vehető igénybe. A jegyeket a helyszínen előadás előtt lehet átvenni. 

 Jegyfoglalás: rumbach@operettainbudapest.com

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Launch of the Year of Remembrance
2024. Április 05. / 10:29

Launch of the Year of Remembrance

Zsidó világ
Jonathan Sacks rabbi a mindennapok költészetéről