Imák és dalok - Jótékonysági koncert Ukrajnáért és minden szenvedőért

2022. Március 08. / 17:21


Imák és dalok - Jótékonysági koncert Ukrajnáért és minden szenvedőért

Jótékonysági koncert Ukrajnáért és minden szenvedőért a Hegedűs Gyula utcai zsinagógában március 13-án, vasárnap délután 5 órakor. (Pontos cím: Budapest XIII. ker., Hegedűs Gyula utca 3.)

A koncerten közreműködnek: Bíró Eszter - ének, Klein Judit - ének, Teszter Nelli - zongora, Gazda Bence - hegedű, Gerendás Péter – ének és gitár, Jávori Ferenc (Fegya) – zongora és Nógrádi Gergely – ének.

JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Jótékonysági koncertre várjuk mindazokat, akik ezen a rendezvényen a jelenlétükkel is ki akarják fejezni, hogy most minden humánus, emberi szív az Ukrajnában szenvedőkért dobog.

Jotekonysagi_koncert_post.png

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a JCC Budapest-Bálint Ház minden rendelkezésre álló eszközzel támogatni kívánja a háború sújtotta térség lakóit, méghozzá származásra és vallásra való tekintet nélkül. 

Természetesen kiemelten fontosak számunkra a kárpátaljai magyarok és ukrajnai hittestvéreink, ezen a jótékonysági rendezvényen azonban nemcsak értük, hanem minden egyes szenvedő, rászoruló emberért szólnak az imák és a dalok.

Jöjjenek el, hogy együtt lehessünk lélekben a szenvedőkkel.
Legyen béke! Sálom!

Jegyár: 4700 forint
Helyfoglalás érkezési sorrendben

Jegyvásárlás / IDE KATTINTVA

A zsinagógába történő belépés szabályai a következőek:

1. Az épület szent hely, kérjük, ennek megfelelően viselkedjen.
2. Tisztelettel kérjük férfi vendégeinket, hogy a koncerten fejfedőt viseljenek.

 *Az előadás a hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható, de javasolt a maszkviselés.

mazsihisz icon

Címkék

Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek