Nagy bulit csapott a Mazsihisz Ifjúsági Osztálya

2023. Augusztus 29. / 12:40


Nagy bulit csapott a Mazsihisz Ifjúsági Osztálya

Múlt vasárnap este mintegy 60-70 fiatal bulizott a Mazsihisz nemrégiben megalakult Ifjúsági Osztályának szervezésében a budapesti Dohány utcai Hashtag bárban. Ami a zenei kínálatot illeti: nemcsak a fellépő zenekar tagjai, de maguk a bulizók is kitettek magukért, ez a szórakozóhely ugyanis a karaoke-bulikról híres...

Nyárbúcsúztató bulit rendezett a Mazsihisz Ifjúsági Osztálya múlt vasárnap estem amelyen mintegy 60-70 fiatal vett részt a magyar zsidó közösségből. Zima-Lipthay Judit, az osztály vezetője elmondta: a zenekar szuper, a karaoke pedig fantasztikus volt. De az Ifjúsági Osztály természetesen nemcsak azért alakult meg, hogy ilyen bulikat szervezzen.

kar2.jpg

Zima-Lipthay Judit fontosnak tartotta megjegyezni: következő rendezvényük egészen más jellegű lesz, hiszen az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetemre (OR-ZSE) várják a tagságot és minden érdeklődőt az Új vagy régi küldetéstudatok a zsidóságban ma című vitadélutánra szeptember 7-én, jövő csütörtökön 17 órától. A rendezvényen Zima András, az OR-ZSE oktatója és Végh Roland, az OR-ZSE doktorandusza cserél eszmét.

Elérhetőség és további infomáció: clubsababa@mazsihisz.hu

vita .jpg

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
„Vedd egyetlen fiadat… és áldozd fel őt...”
Zsidó világ
Jákob lajtorjája
2023. November 23. / 09:44

Jákob lajtorjája