Nagy bulit csapott a Mazsihisz Ifjúsági Osztálya

2023. Augusztus 29. / 12:40


Nagy bulit csapott a Mazsihisz Ifjúsági Osztálya

Múlt vasárnap este mintegy 60-70 fiatal bulizott a Mazsihisz nemrégiben megalakult Ifjúsági Osztályának szervezésében a budapesti Dohány utcai Hashtag bárban. Ami a zenei kínálatot illeti: nemcsak a fellépő zenekar tagjai, de maguk a bulizók is kitettek magukért, ez a szórakozóhely ugyanis a karaoke-bulikról híres...

Nyárbúcsúztató bulit rendezett a Mazsihisz Ifjúsági Osztálya múlt vasárnap estem amelyen mintegy 60-70 fiatal vett részt a magyar zsidó közösségből. Zima-Lipthay Judit, az osztály vezetője elmondta: a zenekar szuper, a karaoke pedig fantasztikus volt. De az Ifjúsági Osztály természetesen nemcsak azért alakult meg, hogy ilyen bulikat szervezzen.

kar2.jpg

Zima-Lipthay Judit fontosnak tartotta megjegyezni: következő rendezvényük egészen más jellegű lesz, hiszen az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetemre (OR-ZSE) várják a tagságot és minden érdeklődőt az Új vagy régi küldetéstudatok a zsidóságban ma című vitadélutánra szeptember 7-én, jövő csütörtökön 17 órától. A rendezvényen Zima András, az OR-ZSE oktatója és Végh Roland, az OR-ZSE doktorandusza cserél eszmét.

Elérhetőség és további infomáció: clubsababa@mazsihisz.hu

vita .jpg

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek