A Babka az új flódni – a Szombat az új trend

2016. Június 21. / 13:00


A Babka az új flódni – a Szombat az új trend

Igazi kulturális kalandtúra a Szombat nyári kulináris összeállítása, akár a hazai recept-történelem, akár Izrael, akár a nemzetközi zsidó konyha trendjei kerülnek szóba Cserna-Szabó András, Steiner Kristóf, Váncsa István és mások írásaiban.


Június 27-én, hétfőn este belekóstolhatnak a lapba, akik 18.30-tól eljönnek a Werk Akadémiára (Budapest VIII. ker., Salétrom u. 4.).

Az étlapon: barhesz fonás és Rubin Eszter zsidótojásos barhesze, babka, avagy az új flódni a Babka Budapest tálalásában, könnyű borok.

Továbbá szellemi ízek: cassoulet és shawarma – Rubin Eszter, Szántó T. Gábor, Váncsa István kulináris útmutatásai.

Jótékonysági est a Szombat folyóirat (szombat.org) javára.

Az eseményt a Babka Budapest és a Werk Akadémia gasztro képzése, a GasztroWerk támogatja.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek