Korda György fogadalma a 85. születésnapja alkalmából

2024. Január 04. / 14:32


Korda György fogadalma a 85. születésnapja alkalmából

Korda György énekes, az ország „Korda Gyurija" és „Gyuri bácsija" ma ünnepli 85. születésnapját, ennek alkalmából TV2 Mokka című műsorának stábja az otthonában látogatta meg a művészt és feleségét, Balázs Klári énekesnőt. A kamera előtt az énekes közölte: „Soha nem szoktam fogadalmat tenni, most tettem magamban egyet".

Fiatalság bolondság: dalpremierrel ünnepli 85. születésnapját Korda György

Nyolcvanötödik születésnapját dalpremierrel ünnepli Korda György. A Fiatalság bolondság című új klipben a Korda házaspár Pixával működött együtt.

– Hálás vagyok a fiataloknak azért, hogy elfogadnak mint egyenrangú énekestársat. A feladatom az, hogy a magam módja szerint, s a magam elvei szerint ebben a világban olyanfajta nézetet mutassak meg, amiről én tényleg úgy érzem, hogy az a negyvennégy év, amióta együtt vagyunk, azt lehet szövetségben élni, egyenes derékkal, és lehet idősen is tervekkel élni. Addig érdemes ezt csinálni. Soha ne mondd semmire, hogy nem lehet! De lehet! Mikor ötvennyolcban elkezdtem, és akkor valaki azt mondja nekem, hogy hatvanhat év múlva a TV2 kijön ide, megünnepel, azt felelem: az lehetetlen! Semmi nem lehetetlen! – mondta a TV2 kamerái előtt a ma 85 éves Korda György.

375063834_877453680411086_4768417194470564852_n.jpg

A művész elárulta a tévéseknek: „soha nem szoktam fogadalmat tenni, most tettem magamban egyet. Klári sem tudja. Nem fogom ezután színezni a hajamat. Ahogy a Jóisten megteremtett, most olyan. És ez már így marad. Ezt fogadtam meg, mert úgyse hinné el senki, hogy nyolcvanöt évesen koromfekete".

A Mokka műsorát ide kattintva nézhetik meg. Címlapkép: Korda György és Balázs Klári Facebook-oldala

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek