Kedvezményes nyaralás a Mazsihisz balatonfüredi üdülőjében

2024. Május 22. / 11:36


Kedvezményes nyaralás a Mazsihisz balatonfüredi üdülőjében

Még vannak szabad turnusok a Mazsihisz teljes körűen felújított, gyerekbarát balatonfüredi üdülőjében, ahol napi háromszori kóser étkezést biztosítunk kedves vendégeinknek. Az áraink verhetetlenek: teljes ellátással ilyen olcsón ilyen jó szállást sehol másutt nem kapnak a Balatonnál.

Az elmúlt két évben teljes körűen felújítottuk a Mazsihisz balatonfüredi üdülőjét, ahová ezen a nyáron is szeretettel várjuk a pihenni vágyókat. A szobák 2-3 ágyasak és légkondicionáltak, a bútorok és nyílászárók újak, ami a régi: a mindenre kiterjedő gondoskodás és figyelem a vendégek iránt. Még arra is van lehetőség, hogy – előzetes bejelentkezés esetén – ebédet és sabeszi vacsorát igényelhessenek azok, akik nem éjszakázni, hanem csak étkezni szeretnének, méghozzá kóser módon.

füred-rózsa.jpg

A szobákat egy hétre lehet kivenni péntektől csütörtökig tartó időszakban. A kicsiknek babaágyat és etetőszéket biztosítunk, sőt a családok két szobás apartmanokat is igénybe vehetnek. 

Az árak: a felnőtteknek 17 ezer forint éjszakánként egy főre, ami tartalmazza a szállás és a napi háromszori kóser étkezés költségét. Tizennégy éves kor alatt a szállás díja 7 ezer forint egy éjszakára teljes étkezéssel. (Az idegenforgalmi adó 18 év felett 660 forint/éjszaka/fő.)

Ha kérdésük van, akkor hívják a +36 30-638-6712-es mobilszámot, jelentkezni pedig az udulo@mazsihisz.hu e-mail címen lehet. 

Jó pihenést és tartalmas kikapcsolódást kívánunk minden kedves vendégünknek!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek