Szavazzuk be a karcagi zsinagógát a győztesek közé!

2022. Február 09. / 11:37


Szavazzuk be a karcagi zsinagógát a győztesek közé!

Kezdetét vette a Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti pályázat közönségszavazása, amelyen magyar sikerek is születhetnek. A pályázatra 23 európai országból több mint háromszáz nevezés érkezett, Magyarországról 23 épület vesz részt a versenyben, köztük a felújított karcagi zsinagóga. Szavazzunk rá minél többen!

A Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti pályázatot kétévente rendezik meg azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet  azokra az egyedi, különleges és inspiráló épületekre, amelyeknek beruházása során Baumit anyagokat használtak. A feburár 7-én elindult nemzetközi közönségszavazáson több mint háromszáz pályamű hat kategóriában versenyez: családi ház; társasház; középület; hőszigetelés; műemlék; különleges textúra. 

Karcag1.jpg

A karcagi zsinagóga a műemlék kategóriában van versenyben másik 47 műemléképület között. Szavazni EZEN AZ OLDALON lehet, s mindenkit buzdítunk az aktivitásra, hogy nemzetközi szinten is híre menjen a felújított karcagi zsinagógának. 

Az online szavazás április 17-ig tart, a nemzetközi zsűri március közepén teszi közzé, hogy melyek lesznek a döntőbe jutott épületek. A hat kategóriában 6-6 pályamű kerül a kiválasztottak közé, az ünnepélyes díjátadó május 19-én, a spanyolországi Valenciában lesz, ekkor fog kiderülni, hogy mely épületek lesznek a kategóriagyőztesek, sőt, odatélnek egy fődíjat is. 

Karcag3.jpg

Szavazzunk a karcagi zsinagógára, drukkoljunk együtt a kategóriagyőzelemért és a fődíjért!

(Fotók: Bodnár Benedek/Baumit.hu)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek