Izrael hadserege megüzente Iránnak: minden támadóra lecsapnak

2020. December 22. / 15:24


Izrael hadserege megüzente Iránnak: minden támadóra lecsapnak

Az Izraeli Védelmi Erők erőteljes csapást fog mérni mindenkire, aki közelről vagy távolról részt vesz az Izrael Állam vagy Izrael Állam célpontjai elleni akcióban. Ezeket a dolgokat szimplán közlöm, pontosan leírva ellenségünknek a helyzetet. A reagálási szakaszok és minden terv elő van készítve és be van gyakorolva – jelentette ki Aviv Kochavi altábornagy. Ezzel a védelmi erők parancsnoka Iránnak üzent.


Az Izraeli Védelmi Erők parancsnoka, Aviv Kochavi altábornagy (címlapképünkön) fenyegető üzenetet küldött Iránnak hétfőn, egy díjátadó ünnepségen mondott beszéde során.

– Irán Izrael elleni fenyegetéseinek fokozásáról hallunk. Ha Irán és partnerei lépéseket tesznek Izrael Állam ellen, nagyon drága partnerségben fogják találni magukat – közölte az altábornagy.

A Kan közszolgálati műsorszolgáltató esti riportja azt állította, hogy egy izraeli atomtengeralattjáró nyíltan átlépte a Szuezi-csatornát múlt héten, erődemonstrációként Irán ellen. A tengeralattjáró a Perzsa-öböllel szemben bukkant felszínre, mely Szaúd-Arábia túlsó partján fekszik. Hírszerzési források szerint a lépés célja az volt, hogy „üzenetet küldjön” Iránnak.

FORRÁS: ÚJ KELET

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Élet + forma
A Vészkorszak árvái – meghívó online könyvbemutatóra
Hírek, lapszemle
Orbán Viktor kormányfő ellenzi a kóser vágás megtiltását
Ünnepek
Ádár hó hetedike: Mózes halála és az élet értelme

Kommentek