Zsidóság a Kezdetektől: ma lesz az utolsó előadás

2020. Július 19. / 10:43


Zsidóság a Kezdetektől: ma lesz az utolsó előadás

Miklós Dóri szociológus, a Zsblog.hu főszerkesztője 10 részes online sorozatot indított a zsidóságról, amelynek ma lesz az utolsó előadása. A téma: zsidó tárgyak, szimbólumok, intézmények.


A ZOOM internetes alkalmazás révén indult el pár hónappal ezelőtt Miklós Dóri Zsidóság a Kezdetektől című ismeretterjesztő előadás-sorozata, amelynek során az előadó az alapfogalmaktól kezdve tárgyalta a zsidó hagyományt, vallást és kultúrát. Az volt a célja, hogy azokat is megismertesse a zsidóság legfontosabb fogalmaival, akik nem születtek bele a hagyományba. 

Az utolsó előadás ma 18 órakor kezdődik, a részvéteé ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni ezen az e-mail címen kell:  info@zsblog.hu. Az előadás ezen a ZOOM-linken tekinthető meg, az esemény Facebook oldala pedig ide kattintva elérhető.

Az előadó bemutatkozása: „Miklós Dóri vagyok, szociológus, a zsblog.hu főszerkesztője. Zsidó hittant oktatok általános iskolákban és Talmud Tórát az egyik fővárosi zsinagógában. Emellett az egyik Budapesten működő ortodox zsidó alapítvány szervezőjeként dolgozom, ahol a munka mellett tanulok is. Legfőbb célom az, hogy a sok év alatt megszerzett tudásomat továbbadjam”. Cikkünk róla itt olvasható.


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek