Netanjahu: Boldog karácsonyt Izrael sok keresztény barátjának

2020. December 23. / 21:03


Netanjahu: Boldog karácsonyt Izrael sok keresztény barátjának

– Nagyon boldog karácsonyt kívánok Izrael sok keresztény barátjának szerte a világon. Izrael fiai nevében mindenkinek köszönöm az imáikat és a támogatásukat – mondja Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök abban az ünnepi jókívánságában, amelyet ma este tettek közzé a miniszterelnökség Facebook-oldalán.


– Miközben világunk a rettenetes Covid-19 járványtól, a túl sok erőszaktól és konfliktustól szenved, mi itt, a Közel-Keleten aktívan haladunk a  világnak megbékélést áhító bibliai prófécia megvalósításában – hangzik el abban a karácsonyi videóüdvözletben, amelyet ma este tettek közzé Benjámin Netanjahu miniszterelnöki Facebook-oldalán.

Mint a miniszterelnök fogalmaz: „az elmúlt évben az Egyesült Államok és Trump elnök aktív közreműködésével az Ábrahám Egyezmény révén előreléptünk Izrael és az arab világ közötti történelmi áttörések elérésével. Megvalósult a béke az Egyesült Arab Emírségekkel, a Bahreini Királysággal, a Szudáni Köztársasággal és a Marokkói Királysággal".

Netanjahu az ünnepi üdvözletet így zárja: amikor az emberek most karácsonykor Izraelért és a békéért imádkoznak, tudniuk kell, hogy az imáik meghallgatásra találnak. Békét a világnak! Boldog karácsonyt!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek