Zsidóság a Kezdetektől online előadás – Izrael

2020. Július 09. / 16:06


Zsidóság a Kezdetektől online előadás – Izrael

Az utolsó előtti részhez érkezett a Miklós Dóri által vezetett "Zsidóság a kezdetektől" című nagysikerű online előadássorozat, most vasárnap este 6 órától már a kilencedik rész következik, melynek témája ez alkalommal Izrael lesz. Az izgalmas előadáshoz a zoomon keresztül lehet majd csatlakozni előzetes regisztráció után.

Gyertek, tanuljunk közösen, 2020. július 12-én vasárnap este 6 órától a zoomon keresztül. Regisztrálni info@zsblog.hu e-mail címen lehet (és kell) . Zsidónak lenni jó!

Az előadáson való részvétel ingyenes, de egy 5 perces online felvételi beszélgetéshez kötött.  Mivel a kurzus órái online zajlanak, várjuk az érdeklődőket határon innen és határon túlról is.  A kurzus egy-egy előadás alkalom 60 perces. A kurzus célja az, hogy megismerd a zsidóság alapjait!

zsidosag-online-zsblog.jpg

Az előadóról: "Miklós Dóri vagyok, szociológus, a zsblog.hu főszerkesztője. Zsidó hittant oktatok általános iskolákban és Talmud Tórát az egyik fővárosi zsinagógában. Emellett az egyik Budapesten működő ortodox zsidó alapítvány szervezőjeként dolgozom, ahol a munka mellett tanulok is. Legfőbb célom az, hogy a sok év alatt megszerzett tudásomat továbbadjam."

Szervezők: ZSblog, Komáromi Zsidó Hitközség és a JCC-Budapest Bálint Ház és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége.

Az esemény Facebook oldala / IDE KATTINTVA érhető el

Kapcsolódó írásunk:
Miklós Dóri: Tényleg mindent beleadok!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Mazsihisz hírek
Az USA budapesti nagykövetségének vezetője Heisler Andrásnál
Megemlékezések
Ma van Radnóti Miklós születésnapja
2021. Május 05. / 16:38

Ma van Radnóti Miklós születésnapja

Izrael
Izrael: De ki győzött?
2021. Június 08. / 12:02

Izrael: De ki győzött?

Kommentek