Zsidóság a Kezdetektől online előadás – Izrael

2020. Július 09. / 16:06


Zsidóság a Kezdetektől online előadás – Izrael

Az utolsó előtti részhez érkezett a Miklós Dóri által vezetett "Zsidóság a kezdetektől" című nagysikerű online előadássorozat, most vasárnap este 6 órától már a kilencedik rész következik, melynek témája ez alkalommal Izrael lesz. Az izgalmas előadáshoz a zoomon keresztül lehet majd csatlakozni előzetes regisztráció után.

Gyertek, tanuljunk közösen, 2020. július 12-én vasárnap este 6 órától a zoomon keresztül. Regisztrálni info@zsblog.hu e-mail címen lehet (és kell) . Zsidónak lenni jó!

Az előadáson való részvétel ingyenes, de egy 5 perces online felvételi beszélgetéshez kötött.  Mivel a kurzus órái online zajlanak, várjuk az érdeklődőket határon innen és határon túlról is.  A kurzus egy-egy előadás alkalom 60 perces. A kurzus célja az, hogy megismerd a zsidóság alapjait!

zsidosag-online-zsblog.jpg

Az előadóról: "Miklós Dóri vagyok, szociológus, a zsblog.hu főszerkesztője. Zsidó hittant oktatok általános iskolákban és Talmud Tórát az egyik fővárosi zsinagógában. Emellett az egyik Budapesten működő ortodox zsidó alapítvány szervezőjeként dolgozom, ahol a munka mellett tanulok is. Legfőbb célom az, hogy a sok év alatt megszerzett tudásomat továbbadjam."

Szervezők: ZSblog, Komáromi Zsidó Hitközség és a JCC-Budapest Bálint Ház és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége.

Az esemény Facebook oldala / IDE KATTINTVA érhető el

Kapcsolódó írásunk:
Miklós Dóri: Tényleg mindent beleadok!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek