Új szolgáltatás honlapunkon a zsidó közösség számára

2020. Október 27. / 15:38


Új szolgáltatás honlapunkon a zsidó közösség számára

Zsidó Közösségi Közlemények címmel új  rovatot hoztunk létre a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) honlapján, hogy helyet adjunk  a magyar zsidó közösséggel kapcsolatos közérdekű bejelentéseknek, híreknek, tájékoztatásoknak. A rovat célja a széles körű, kiegyensúlyozott tájékoztatás a magyar zsidó közvélemény bővebb informálása érdekében. 


Hitközségeinket, területi és ifjúsági csoportjainkat, összes szervezetünket és intézményünket, továbbá a magyar zsidó közösségi és kulturális élet szereplőit arra kérjük, hogy ha közérdekű, a zsidóságot érintő közleményt szeretnének közzétenni a Mazsihisz.hu portálon, akkor küldjék el a következő címre: kommunikacio@mazsihisz.hu

Fontos tudniuk, hogy a rovat számára szánt közleményeiket a Mazsihisz.hu nem szerkeszti, nem korrigálja, nem is véleményezi. Az itt közzétett szövegek nem tekinthetők a Mazsihisz hivatalos álláspontjának. 

A beadott közlemények nem ütközhetnek sem a magyar Alaptörvénybe, sem más jogszabályba, nem tartalmazhatnak közízlést, közerkölcsöt, vallási meggyőződést sértő megjegyzéseket, kifejezéseket. Nem tartalmazhatnak egyes közösségek ellen való uszítást, a zsidó közösség tagjai ellen megfogalmazott rágalmazást, becsületsértést, sem törvénytelenségre való felhívást. 

Ha egyes közlemények a fönti tartalmi elemeknek nem felelnek meg, a Mazsihisz.hu jogosult megtagadni a közzétételt, és jogosult a már publikált közleményt a rovatból indoklás és értesítés nélkül saját belátása és döntése szerint eltávolítani. A közlemények tartalmáért kizárólag a felhasználót terhel minden jogi és anyagi felelősség. A jogosult felhasználó előzetesen mentesíteni tartozik a Mazsihiszt és a Mazsihisz.hu oldalt az esetleges anyagi helytállási kötelezettség vagy jogi felelősségre vonás alól. 

Kérjük, hogy közleményeiket word formátumban vagy e-mail szövegben írják meg, sajnos PDF-ben küldött anyagot nem tudunk elfogadni. Amennyiben fotót, fotókat is szeretnének közzétenni, akkor arra kérjük önöket, hogy a képeket minden esetben külön mellékletként csatolják, azaz ne szerkesszék bele a szövegtörzsbe. 

Kérjük, hogy a képek mérete legalább 1 MB (1000 kb) legyen, és lehetőleg JPG vagy JPEG formátumban mellékeljék. Amennyiben engedély nélkül használt képeket küldenek, az esetleges jogi következményekért honlapunk felelősséget nem vállal. 

Még egyszer az e-mail cím, ahová közleményeiket várjuk: kommunikacio@mazsihisz.hu.

Az új szolgáltatást honlapunk főoldalán, a KÖZÖSSÉGEINK című menüpont legördülő sávjában találhatják, ahol a rovat szabályzatát is elolvashatják.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Ma van Hajós Alfréd halálozási évfordulója
Megemlékezések
Emléknapot tartanak Ángel Sanz Briz előtt tisztelegve Budapesten

Kommentek