Mit vinnél magaddal a bárkára?

2020. Május 07. / 15:44


Mit vinnél magaddal a bárkára?

Híres bibliai történetek, személyek és szimbólumok ihlették Kováts Kriszta énekeső, színésznő új albumát, amely Biblia Show címmel ma jelent meg online formában a Gryllus Kiadó kiadásában. A zenét Wolf Péter, a dalok szövegét Fábri Péter írta. Cikkünkben linkeket is megadunk annak érdekében, hogy meghallgathassák az új lemezt.


Hiszek abban, hogy van valami nálunk, embereknél hatalmasabb, transzcendens erő, és talán ez előbb-utóbb megismerhető – mondta Kováts Kriszta abban az interjúban, amelyet év elején szemléztünk honlapunkon. A művésznő akkor még csak jövő időben beszélt a Biblia Show című lemezéről, amely – amint azt művésztársától és egyben férjétől, Fábri Péter költőtől, dalszerzőtől megtudtuk – ma jelent meg online kiadásban. 

Az album 16 dalt tartalmaz: Mindennek ideje van, A nő teremtése, Ha egy igaz embert mutatsz nekem, fáraó álma, Nem azé, aki küzd, Mit vinnél magaddal a bárkára? – és még tíz másik alkotást, amelyek meghallgathatók többek között az alábbi megosztókon: SpotifyApple MusicGoogle PlayYouTube.

Közreműködnek:

Kováts Kriszta – ének;
Baranyay Piroska – cselló, vokál;
Fábri Flóra – csembaló, vokál;
Keönch László – hegedű, ütőhangszerek, beatbox, vokál;
Németh György – gitár (1., 4.);
Lakatos Gábor – hangmérnök;
Wolf Péter – zenei rendező.

(Fotó: Bege Nóra/Facebook)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek