Így tegyük pokollá a neonácik életét!

2019. Június 25. / 11:53


Így tegyük pokollá a neonácik életét!

A szászországi Ostritz-ban neonáci fesztivált tartottak a hétvégén, de a nem kívánt látogatók életét pokollá tették a találékony helyiek: a rendezvény előtt ugyanis fölvásárolták a helyi boltokból az összes sört. 


A hétvégén több száz neonáci utazott a németországi Ostritz-ba, hogy részt vegyen a szélsőjobboldali Schild und Schwert elnevezésű fesztiválon. A kisvárosban eléggé meleg volt, nem csoda, hogy a nem kívánt vendégek megszomjaztak a hideg sörre. Vittek ugyan  magukkal innivalót, de a hatóságok napokkal a rendezvény előtt megtiltották a fesztivál helszínén az alkoholfogyasztást az ilyen jellegű események amúgy is erőszakos jellegére hivatkozva. 

D9rwGTRUwAEm9Wv.jpgNémet polgárok egy kis sört vesznek (Forrás: Der Spiegel)

A neonáci rendezvény szervezőitől a hatóságok lefoglaltak 4200 liter sört, a látogatóktól pedig további 200 litert koboztak el. A csalódott vendégek ezután a helyi szupermarketbe és más kisboltokba vették az irányt, hogy sört vegyenek, a találékony helyi ellenállók azonban túljártak az eszükön: a lakók fölvásárolták az összes sört az üzletekből. Remek ötlet, követendő példa!

A 7sur7.be cikke nyomán. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Kácsor Zsolt: Doktor Moll és az álarcok maszkjai
Koronavírus
Számíthatunk a MAZS Alapítvány segítségére a bajban

Kommentek