Figyelem: még mindig lehet rendelkezni az 1 százalékról!

2020. Május 21. / 10:33


Figyelem: még mindig lehet rendelkezni az 1 százalékról!

Mivel a május 20-i határidő előtt pár órával lefagytak a NAV szerverei, az adóhatóság ma éjfélig meghosszabbította annak lehetőségét, hogy rendelkezzünk az adónk egyházaknak adható 1 százalékáról. Még mindig van idő tehát, támogassuk együtt a magyar zsidóságot! A Mazsihisz technikai száma: 0358.


Ma éjfélig meghosszabbította a NAV az szja-bevallás és az 1+1%-os rendelkezés határidejét – olvasható a nemzeti adóhatóság Facebook-oldalán. Mint írják, május 21-én éjfélig még megtekinthetők, módosíthatók, jóváhagyhatók az szja-bevallási tervezetek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eSZJA rendszerében. A határidő meghosszabbítását a tegnap éjszakai bizonytalan működés indokolja. 

A NAV ezzel biztosítja, hogy mindenki hozzáférjen a számára készült bevallási tervezethez, és valamennyi rendelkezni kívánó adózó támogathassa az általa kiválasztott civil szervezetet, technikai számos vallási közösséget, illetve a Nemzeti Tehetség Programot. Az eSZJA rendszer mai újranyitásának időpontjáról közleményben értesítik az adózókat.

Kérjük, értesítsék családtagjaikat, rokonaikat és barátaikat, hogy ma még lehet rendelkezni a támogatásról! A befolyt pénzből ovisokat nevelünk, diákokat oktatunk, zsinagógákat és hitközségeket vezetünk, tudományos, kulturális és művészeti tevékenységet folytatunk, ápoljuk és továbbörökítjük a gazdag zsidó hagyományt.

Minden egyes felajánlás számít!
Köszönjük a bizalmat – megszolgáljuk!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek