Újra bekerült a magyar származású Orit Farkash-Hacohen a kneszetbe

2019. Szeptember 18. / 16:07


Újra bekerült a magyar származású Orit Farkash-Hacohen a kneszetbe

A kék-fehér pártszövetség színeiben áprilisban jutott be az izraeli törvényhozásba Orit Farkash-Hacohen, aki  a tegnapi választáson újra képviselő lett. A politikus Shoshana Farkash (Farkas Zsuzsanna) és Michael Farkash (Farkas Mihály) gyermekeként 1971-ben született Petah Tikvában.


A kedden lezajlott izraeli törvényhozási választáson ismét bejutott a 120 tagú kneszetbe a magyar származású  Orit Farkash-Hacohen, aki 1971-ben született Petah Tikvában. A férjével négy gyermeket nevelő, Jeruzsálemben élő politikus korábban évekig ügyvédként is dolgozott, majd 2003-ban került az izraeli állami elektromosenergia-felügyelethez. Ennek 2011-ben lett a vezetője, de 2015-ben a kormány menesztette.

f.jpg

Orit Farkash-Hacohen idén áprilisban jutott be az izraeli törvényhozásba, s tegnap újra képiselő lett. A parlament honlapján lévő önéletrajza szerint azért politizál, mert hisz a változásban és a reményben, s azzal a céllal dolgozik, hogy a közjólétre  fókuszáló politika pozitív hatást érjen el az emberek életében. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek