A Trónok harcát is elérte az antiszemitizmus

2019. Február 12. / 14:06


A Trónok harcát is elérte az antiszemitizmus

Laura Pradelska, a Trónok harca egyik szereplője az Instagram profilján megemlékezett a dédmamájáról, aki 1945. január 27-én szabadult föl Auschwitz-Birkenauban. A színésznő meg is kapta a magáét az antiszemitáktól. 


Idén január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján Laura Pradelska – aki a Trónok harcában Quaithe szerepét alakítja – az Instagram profilján megemlékezett az évfordulóról, és közzétette, hogy a dédmamája is 1945. január 27-én szabadult föl Auschwitz-Birkenauban. A színésznő az emléknap után már a BBC-nek nyilatkozott róla, hogy a dédmamájáról szóló poszt alatt miért tette elérhetetlenné a kommentelési lehetőséget: mint mondta, annyi mocskolódó üzenetet kapott, amennyit már nem tudott elviselni. Teljesen indokolhatatlannak nevezte a megjegyzéseket, s közölte: inkább saját maga szabná meg, hogy milyen jó tartalmak jelennek meg az oldalán.

A színésznő elmondta azt is, hogy az Instagram helyett inkább a Twittert választaná, mert ez utóbbi jelzi, ha esetleg sértő tartalmú komment érkezik. Ilyenkor ő maga dönti el, hogy elolvassa-e a megjegyzéseket, vagy sem. Egyébként Laura Pradelska a Trónok harcában nem ismerhető föl. Ha nem mond semmit a fotója, az nem az olvasó hibája, hiszen a sorozatbeli Quaithe szerepét maszkban alakítja. 

A Coolamnews írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek