Dr. Shemesh Assaf lett a Szeretetkórház vezetője

2021. Február 18. / 15:06


Dr. Shemesh Assaf lett a Szeretetkórház vezetője

Érvényes és eredményes volt a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) által a Szeretetkórház főigazgatói posztjára kiírt pályázat. Ennek eredménye szerint a Szövetség fenntartásában működő intézmény vezetőjének dr. Shemesh Assafot nevezték ki 2021. február 16-i hatállyal.


A Mazsihisz Vezetősége a legutóbbi ülésén a Szeretetkórház intézményvezetői-főigazgatói pályázatát érvényesnek és eredményesnek nyilvánította, s ennek eredményeként kérte föl dr. Kunos Péter ügyvezető igazgatót, hogy kössön munkaszerződést a pályázat győztesével, dr. Shemesh Assaffal

Az 1972-ben született dr. Shemesh Assaf annak idején orvosi tanulmányai miatt érkezett Budapestre Izraelből, és már 28 éve él a magyar fővárosban. A sürgősségi ellátás a szenvedélye, de a sürgősségi szakvizsgán kívül rendelkezik belgyógyász- és intenzív szakvizsgával is. Eddig egy budapesti kórház sürgősségi osztályának helyettes vezetőjeként dolgozott, ezen kívül orvosként huzamosabb ideje segíti a Mazsihiszt és annak Biztonsági Szolgálatát, továbbá Izrael budapesti nagykövetségét és a Maccabi-VAC-ot is.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Mazsihisz podcast: Határon túl - Kárpátalja
Zsidó világ
Jonathan Sacks rabbi korunk Kórách-jelenségéről
Zsidó világ
„Pártot ütött Kórách…”
2024. Július 04. / 08:00

„Pártot ütött Kórách…”