Eldőlt, hogy hol lesz a NÜB új irodája

2021. Október 14. / 12:04


Eldőlt, hogy hol lesz a NÜB új irodája

A Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete (NÜB) felhívja a holokauszttúlélők, a leszármazottaik, a különböző kárpótlásokra és igazolásokra jogosultak, valamint  mindazok figyelmét, akik igénybe szokták venni az egyesület szolgáltatásait, hogy a NÜB elköltözik a budapesti Tüköry utcai székházból. Az egyesület új irodája november 15-től már a Bajza utca 26. szám alatt (VI. kerület) várja az ügyfeleket. 


A Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete (NÜB) elnökétől, dr. Schiffer Jánostól megtuduk: az egyesület elköltözik eddigi székhelyéről és ügyfeleit – előreláthatólag 2021. november 15-től – már új helyszínen fogadja. 

A NÜB új címe:
1062 Budapest,  VI. kerület, Bajza utca 26. 

Az egyesület telefonvonala továbbra is él, különböző ügyintézések miatt a következő telefonszámot hívják: + 36-1-343-3898. 

A NÜB alaptevékenységéhez kapcsolódó működési feladat a negyedéves kárpótlások intézése, gettóigazolások kiadása, dokumentumok hitelesítése,  a holokauszttúlélők részére az ún. Életben Léti Igazolásokat kiadása, s egyéb ügyintézésekben való segítségnyújtás.  

(Címlapkép: szavazás az egyesület legutóbbi, október 11-i tisztújító közgyűlésén)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Ma 85 éves Dustin Hoffman, a nagy zsidó jellemszínész
Hírek, lapszemle
Önkéntes munkában teszik rendbe az ipolysági zsidó temetőt