Címkék

Izrael, tengerpart,

Közélet / 2023. Október 25. / 12:25

Elítélte a magyar Országgyűlés a Hamász október 7-i terrortámadását

A mai ülésén politikai nyilatkozatban ítélte el az Országgyűlés a Hamász Izrael ellen intézett terrortámadását, és együttérzését fejezte ki azok felé, akik elszenvedték a támadásokat, elveszítették hozzátartozójukat, szeretteiket. A kormánypárti frakcióvezetők által benyújtott javaslatot 168 igen, két nem szavazattal és négy tartózkodás mellett fogadta el a parlament.

Izrael / 2022. Augusztus 12. / 13:37

Óriási szemétlabda hívja fel a figyelmet a természet védelmére Tel-Avivban

Két napja egy hatalmas, több mint 200 kiló műanyag szemétből készült, strandlabdát formáló mű hívja fel a figyelmet a környezettudatosság fontosságára Tel-Aviv egyik tengerpartján. Tal Tenne Czaczkes izraeli művésznő alkotásának kihelyezését a városvezetés kezdeményezte, amely elkötelezett a természet értékeinek megóvása mellett.

Élet + forma / 2019. Január 07. / 17:58

Ha elegük van a télből, irány: Izrael!

Jó kérdés, de eldönthetetlen, hogy melyik Izrael legszebb tengerparti helye, hiszen a zsidó államot több mint száz kilométeres szakaszon határolja a gyönyörűséges Földközi-tenger. Összeállításunkban kikerestük önöknek a legjobb helyeket, ahová télidőben is érdemes elutazni. Listánk közelről sem teljes, de Izraelt messziről is szeretjük.