Várja a kicsiket Budapest egyik legkülönlegesebb óvodája

2019. Szeptember 12. / 12:10


Várja a kicsiket Budapest egyik legkülönlegesebb óvodája

Még tart a beiratkozás a zuglói Benjamin Óvodába és Bölcsődébe,  ahol nagy hangsúlyt fektetnek a zsidó vallás és kultúra hagyományainak átadására, a sokféle foglalkoztatásra és egyéni tehetségfejlesztésre.


A Budapesti Zsidó Hitközség fenntartásában lévő, kertvárosi környezetben található Benjamin Óvoda és Bölcsőde a főváros egyik különleges nevelési intézménye, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a zsidó vallás és kultúra hagyományainak átadására. 

A kiváló felszereltségű, modern épületben működő óvodában  a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelően kialakított csoportszobákban várják a kicsiket, akik 6 hónapos kortól 3 éves korukig bölcsődések, 3 éves kortól iskolakezdésig pedig óvodások. 

A Benjamin ovi mindennapjai a sok-sok játéknak és szervezett foglalkozásnak köszönhetően  színesek és változatosak: lehetőség van a héber és angol nyelv tanulására, sportolásra, kézműveskedésre, zenei- és mozgásfejlesztésre. Az óvoda dolgozói kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatos nevelés és életvitel értékeinek átadására, valamint az egyéni tehetségfejlesztésre.

 Az intézmény iránt érdeklődők keressék Bőczén Zsuzsa intézményvezetőt az alábbi elérhetőségeken: +36/1 251-0577 vagy bovoda92@gmail.com.

Tekintsék meg videóinkat, amelyek bepillantást nyújtanak e különleges ovi életébe!

S van egy 25 perces rövidfilmünk, amely átfogó képet ad a Benjamin Óvodáról:

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Izrael
Emléktábla II. András magyar királynak Galileában
Nagy elődeink
Nagy elődeink. Dr. Raj Tamás főrabbi (1940-2010)
Hírek, lapszemle
Középkori zsidó imakönyv tért vissza 600 év után Kölnbe

Kommentek