Várja a kicsiket Budapest egyik legkülönlegesebb óvodája

2019. Szeptember 12. / 12:10


Várja a kicsiket Budapest egyik legkülönlegesebb óvodája

Még tart a beiratkozás a zuglói Benjamin Óvodába és Bölcsődébe,  ahol nagy hangsúlyt fektetnek a zsidó vallás és kultúra hagyományainak átadására, a sokféle foglalkoztatásra és egyéni tehetségfejlesztésre.


A Budapesti Zsidó Hitközség fenntartásában lévő, kertvárosi környezetben található Benjamin Óvoda és Bölcsőde a főváros egyik különleges nevelési intézménye, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a zsidó vallás és kultúra hagyományainak átadására. 

A kiváló felszereltségű, modern épületben működő óvodában  a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelően kialakított csoportszobákban várják a kicsiket, akik 6 hónapos kortól 3 éves korukig bölcsődések, 3 éves kortól iskolakezdésig pedig óvodások. 

A Benjamin ovi mindennapjai a sok-sok játéknak és szervezett foglalkozásnak köszönhetően  színesek és változatosak: lehetőség van a héber és angol nyelv tanulására, sportolásra, kézműveskedésre, zenei- és mozgásfejlesztésre. Az óvoda dolgozói kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatos nevelés és életvitel értékeinek átadására, valamint az egyéni tehetségfejlesztésre.

 Az intézmény iránt érdeklődők keressék Bőczén Zsuzsa intézményvezetőt az alábbi elérhetőségeken: +36/1 251-0577 vagy bovoda92@gmail.com.

Tekintsék meg videóinkat, amelyek bepillantást nyújtanak e különleges ovi életébe!

S van egy 25 perces rövidfilmünk, amely átfogó képet ad a Benjamin Óvodáról:

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Hírek, lapszemle
Rakétákat lőtt Izraelre az Iszlám Dzsihád
Hírek, lapszemle
Megsértődött a lengyel államfő, és nem utazik Jeruzsálembe

Kommentek