Nők Lapja Példakép Díjat kapott Bogdánné Tímea, az OR-ZSE volt hallgatója

2024. Június 21. / 08:35


Nők Lapja Példakép Díjat kapott Bogdánné Tímea, az OR-ZSE volt hallgatója

Szerző: Kácsor Zsolt

– Utat mutatnak és feszegetik a határokat, a közösségért dolgoznak – ilyenek azok az emberek, akik a lap kiadásának 75. évfordulója alkalmából alapított Nők Lapja Példakép Díjat kaptak. A Közösségszervezés kategória első helyét az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetemen (OR-ZSE) tavaly szociális munkás szakon végzett Bogdánné Tímea érdemelte ki. Gratulálunk!

A Művészetek Palotájában nagyívű gálaműsor keretében osztották ki a Nők Lapja Példakép Díjat, amelyet olyan hétköznapi hősöknek ítéltek oda, akik az egészségügy, a kultúra, a közösségszervezés, az oktatás, a tudomány, valamint az üzleti élet terén alkottak olyat, amire érdemes odafigyelni.

A kategóriák öt főből álló rövidlistáit húszfős szakmai zsűri határozta meg. Ebben helyet kapott Kovács Patrícia színésznő, Tapasztó Orsi influenszer és mentálhigiénés szakember, Bombera Krisztina újságíró és Winkler Nóra műsorvezető is. Az ünnepélyes átadó előtt több szakmai beszélgetésen is részt vehettek a vendégek, az est háziasszonya Jakupcsek Gabriella volt.

448791197_973634234549741_3249409881279409580_n.jpgBogdánné Tímea (Fotó: OR-ZSE/Facebook)

A Közösségszervezés kategóriájának első helyét a szociális munkás végzettségű, több civil szervezetnek is dolgozó Bogdánné Tímea érdemelte ki. Az Érdekem az Érdeked egyesület alapítóját a Nógrád vármegyében végzett, hátrányos helyzetű családokat segítő munkájáért ismerték el. 

(A Nők Lapja cikke nyomán)

A fotón a díjazottak (középen Akovács Éva, a Nők Lapja főszerkesztője) balról jobbra: Mészáros Andrea, Nemes Nagy Anita, Arany-Kovács Rozália, Wirtz Ágnes, dr. Tkacsik Márta, Bogdánné Tímea

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek