Újabb zsidó rejtély Meghan Markle, Harry herceg felesége körül

2019. Február 07. / 15:18


Újabb zsidó rejtély Meghan Markle, Harry herceg felesége körül

Szerző: Deák Andrea

Nem tudjuk, vannak-e zsidó felmenői, de késhegyre menő viták folytak róla. Most azt nem tudjuk, zsidó dúlával fog-e szülni. A legendás brit bulvársajtó szerint igen, az érintett tagad. 


Nem volt szokás dúlát hívni a Windsor-házban a szülésekhez, legalábbis idáig, mert most, Meghan Markle trónörökösének érkezésekor ez a szép brit hagyomány is kimehet a divatból. A Sun nevű brit bulvárlap, minden bulvárlapok legbulvárabbika, úgy tudja, hogy egy fiatal zsidó dúla segédkezik majd a szülésnél és hagyományrombolásnál Meghan Marklenek, a háromgyerekes Lauren Mischon, akit állítólag Harry herceg szemelt ki a feladatra.

Lauren Mischon annak ellenére sem erősítette meg a Sun információját, hogy nagyapja ügyvédi irodája révén kötődik egy másik királyi lázadóhoz, Diana hercegnőhöz, akinek a válásában működtek közre.

Lauren Mischonnak a hír miatt módja volt néhány fontos dolgot mondania arról, hogyan segíti a szülést egy másik nő jelenléte a folyamat kísérőjeként, és hogy miért lenne jó a királyi családnak is megtörnie a hagyományt és dúlák segítségét is igénybe venni az orvosi segítség mellett a szüléshez. Már megint sikerült találni egy majdnem stimmelő zsidó vonatkozást Harry herceghez és Meghan Markle-höz.

Ne adjuk fel. Ha a Sun újra zsidókat észlel a királyi udvarban, azonnal jelentkezünk. 

A The Jewish Chronicle írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

A MAZSIHISZ adatkezelési tájékoztatója
2019. Január 08. / 11:29

A MAZSIHISZ adatkezelési tájékoztatója

Hírek a zsidó világból
Gyász: Elhunyt Yechiel Eckstein rabbi
2019. Február 07. / 15:02

Gyász: Elhunyt Yechiel Eckstein rabbi

Kommentek