Online bridzsverseny hanuka alkalmából

2020. December 06. / 17:12


Online bridzsverseny hanuka alkalmából

Az MTK Maccabi szakosztálya – az esport1.hu és az MTK Bridzs Szakosztályának közreműködésével – megrendezi az első MTK Hanukai E-sport Kupaversenyt. Az online küzdőtérben rendezett megmérkőzés december 13-án, egy hét múlva, vasárnap lesz, a fődíj a győzteseknek egy-egy VIP jegy az MTK valamelyik 2021-es focimeccsére. 


Sajnos személyesen nem találkozhatunk, de ahogy a közösségi élet az online térbe költözött, ugyanúgy a közösségi sportnak is megvan a helye ebben a bezárt világban – olvashatjuk az MTK Maccabi Szakosztályának felhívásában. 

A szervezők – az MTK Maccabi Szakosztály, az esport1.hu és az MTK Bridzs Szakosztály – szeretettel várnak minden játékost, aki tud és szeret Playstation-ön FIFA játékot játszani vagy online bridzsezni az az első MTK Hanukai E-sport Kupaversenyre. 

Nyeremények: Kupa, MTK póló, míg a fődíj a győzteseknek egy-egy VIP jegy az MTK valamely 2021-es focimeccsére az Új Hidegkuti Nándor stadionba. 

Minden fontos info FIFA játékról itt.
Jelentkezés a FIFA játékra december 13-án, 13 óra 59 percig itt.
Minden fontos info a bridzs versenyről itt.
Jelentkezés a bridzs versenyre e-mailben: magyaradam74@gmail.com címen december 11-én, pénteken este 6-ig. 

(Felhívjuk hittestvéreink figyelmét, hogy az e-mailes jelentkezés határideje már sábeszre esik, ezért ne várjanak az utolsó pillanatig.)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek