A nagy visszatérés: David Beckham fia zsidó színésznőt vesz feleségül

2020. Július 14. / 15:34


A nagy visszatérés: David Beckham fia zsidó színésznőt vesz feleségül

A focista maga is zsidónak tekinti magát, mivel rajongva szeretett nagyapja vallásos zsidó volt és még elvitte zsinagógába a közösségbe visszaházasodó kis Brooklyn Beckhamet.

Az egykori Spice Girl, Victoria Beckham és a focista-celeb David Beckham 21 éves gyereke több mint 12 millió követőjét örvendeztette meg az Instagramon a hírrel, hogy megtalálta az igazit Nicola Peltz zsidó színésznő személyében –, örvendezik a brit 

Jewish Chronicle.

Nicola Peltz eddig leginkább a Transformers-filmsorozat Tessa Jagereként maradhatott meg emlékeinkben, amikor méltó részt vállalt a világ megmentésében, jelenleg 25 éves. Édesapja hatalmas vagyonnal gazdálkodó pénzügyi befektető, zsidó ügyek és Izrael nagy támogatója, Donald Trump amerikai elnök adakozó híve. Az Egyesült Államokban és Angliában is lesz esküvő, felettébb tekintélyes költségvetéssel.

David Beckham nagyapja, aki beszámolója szerint rendkívül nagy hatással volt rá, zsinagógalátogató zsidó ember volt, Beckham vele azonosulva tekinti zsidónak magát. Azt is az örömapától tudjuk, hogy Brooklyn Beckhamnek még vannak emlékei a dédpapájáról, a zsidóságról is beszélt neki. Hátha most, menyasszonya oldalán végképp visszatalál hozzánk és a hét országra szóló lakodalom zsidó esküvő lesz.

Akár így, akár úgy, Isten éltesse őket, ahogy minden menyasszonyt és vőlegényt. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kultúra
Izraeli énekesnő, iráni zenészekkel Tel Avivban
Izrael
Tüzek, tragédia, ünnepek Izraelben
2021. Május 06. / 11:12

Tüzek, tragédia, ünnepek Izraelben

Kommentek