Maccabi Világjátékok: Izrael az élen egy aranyéremmel

2022. Július 14. / 10:10


Maccabi Világjátékok: Izrael az élen egy aranyéremmel

Az izraeli világversenyen már megvannak az első érmek, s örömmel közöljük, hogy egyelőre Izrael áll az élen egy arannyal. Igaz, szívesen beszámoltunk volna egy magyar győzelemről is, de tegnap a magyar teremfoci-csapatunk sajnos 1:11-re kikapott. S éppen Izraeltől… Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy a kiváló magyar delegáció szállítja majd az érmeket! Hajrá, makkabeusok!

Reméljük, hogy a tegnapi cikkünkben közölt internetes link révén már önök közül is egyre többen követik az Izraelben zajló Makkabi Világjátékok online közvetített mérkőzéseit. 

Mi tegnap néztük a magyar futsal-csapat Izrael labdarúgóival vívott meccsét, s habár a szívünk mindig Izraelért dobog, azért annak örültünk volna a legjobban, ha magyar sikerről számolhatunk be. 

foci4.jpgPillanatkép a magyar és az izraeli futsal-csapat mérkőzéséről

Sajnos kikaptunk, méghozzá 1:11-re, igaz, legalább az az egy szépítő gól megvolt. Ez persze nem szegte kedvünket, továbbra is drukkolunk a magyar delegáció minden tagjának!

A legfrissebb éremtáblázat egyébként így áll: 
– első helyen Izrael egy arannyal;
– második helyen Dél-Afrika delegációja egy ezüstéremmel;
– harmadik helyen pedig az USA csapata áll egy bronzéremmel.

Az éremtáblázatot és a verseny minden más eseményét egyébként egy remek okostelefonos alkalmazás révén követhetik. Jusztin Ádámtól, a Maccabi Vac vezetőjétől kaptuk a tippet, hogy töltsük le a telefonunkra a Maccabiah nevű alkalmazást, amely igazán jól sikerült applikáció, ajánljuk önöknek is.

Hajrá, magyar makkabeusok!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek