Címkék

EL AL légitársaság

Izrael / 2022. November 18. / 12:53

A téli időszakban heti nyolc járatot indít Tel-Avivba az EL AL

Az izraeli légitársaság sajtóreggelin mutatta be magyarországi újításait –számolt be az eseményről az mfor.hu. A tervekről elsőként Liat Yahav, az Izraelből iderepült, közép-európai régióért felelős ügyvezető igazgató üdvözölte shalommal a meghívottakat, majd a légitársaság magyarországi jegyértékesítője, az AVIAREPS igazgatója, Tóth Attila ismertette elveiket – és terveiket.

Hírek, lapszemle / 2022. Október 20. / 18:42

Váradi János távozik az El Al magyarországi képviselete éléről

Mint arról három hete beszámoltunk: az EL AL Izraeli Légitársaság Budapest belvárosi irodája – 33 évvel a nyitás után – szeptember 30-án végleg bezárt, a repülőjegyek értékesítését külső cég veszi át. Most az is kiderült: ez év végén távozik az El Al Izraeli Légitársaságtól a cég magyarországi képviseletének eddigi vezetője, Váradi János, a magyar zsidó közösség ismert és közkedvelt alakja, aki tíz éve vezette a céget.

Hírek, lapszemle / 2022. Szeptember 30. / 11:08

Bezár az EL AL izraeli légitársaság budapesti irodája

„Kedves Utasaink, Partnereink, Barátaink, Követőink! Az EL AL Izraeli Légitársaság Budapest belvárosi irodája – 33 évvel a nyitás után – ma délután 17 órakor végleg bezárja ajtaját" – ez a hír jelent meg ma az EL AL Hungary hivatalos Facebook-oldalán. Mint megtudtuk: ez nem azt jelenti, hogy a légitársaság megszűnteti a budapesti járatait, hanem azt, hogy a jegyeket ezután nem a belvárosi irodában vesszük majd, hanem egy külső ügynökségen keresztül.