Figyelem: megváltozott a Maccabi játékok záróünnepségének helyszíne

2019. Augusztus 04. / 11:56


Figyelem: megváltozott a Maccabi játékok záróünnepségének helyszíne

Mégsem a Hajógyári-szigeten, hanem a Ludovika Campuson rendezik meg a budapesti Maccabi játékok záróünnepségét kedden este 8-tól. A szervezők biztonsági okokból döntöttek így. 


A 15. Maccabi Európa Játékok záróünnepsége a Játékok központi helyszínén, a Ludovika Campuson augusztus 6-án kedden, este 8 órakor kezdődik. A ceremónia  eredeti tervezett helyszíne a Hajógyári-sziget lett volna, a Játékok szervezői azonban biztonsági okokból úgy döntöttek, hogy az eseményt a központi helyszínen, a Ludovika Campuson rendezik.

A záróünnepségen a Játékokon induló 42 ország több mint 2300 sportolója, valamint a csapatok 700 akkreditált sportszakembere, vezetője, és a 15. Maccabi Európa Játékok lebonyolítását segítő több mint 500 önkéntes vesz részt. Ekkor adják át a Játékok legjobb sportolójának járó Ken Gradon-díjat, a legnagyszerűbb munkát végző önkéntesnek járó díjat, valamint a Játékok Fair Play-díját.

A rövid, hivatalos program keretében Motti Tichauer, az Európai Maccabi Konföderáció elnöke és Deutsch Tamás, a Játékok Védnöki Testületének vezetője mond beszédet, majd ünnepélyesen levonják a 15. Maccabi Európa Játékok zászlaját.  Az ünnepségre komponált különleges légtáncbemutató után DJ-k indítják a Maccabi bulit. 

Forrás:www.emg2019.hu

#maccabiwfans  #maccabiworld  #maccabihun

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Tudomány
Átadták a Schweitzer-emlékdíjat Kövér Andrásnak
Tudomány
”Ünnepelni jöttünk téged!”
2020. Február 14. / 09:35

”Ünnepelni jöttünk téged!”

Kommentek