A közösség szavazatai alapján idén is átadják a Hanukatalizátor-díjat

2020. November 23. / 14:57


A közösség szavazatai alapján idén is átadják a Hanukatalizátor-díjat

A JCC Budapest - Bálint Ház kilenc éve adja át a Hanukatalizátor-díjat a zsidó közösség legaktívabb, leginspirálóbb tagjainak. De idén, mint minden, a díj is kicsit más lett. Ebben az évben egész megszokott életünk új megvilágításba került. 

Így mindazon tettek, amik a világjárvány több hulláma során segítették a zsidó közösséget, és erősítették az érzést, hogy nem vagyunk egyedül, kiemelkedő jelentőségre tettek szert. Ahogy azok az egyének, szervezetek, kezdeményezések is, amelyek minden újonnan keletkezett nehézség, félelem és bizonytalanság ellenére hitet és kapaszkodót nyújtottak a közösségnek. Így most még fontosabbá vált, mint eddig bármikor, hogy megnevezzük a hőseinket.

Idén a tavalyi évhez hasonlóan egy kategóriában lehet jelölni, ám két nyertest hirdetnek majd: a JCC Budapest - Bálint Ház 2020-ban a közönségszavazás győztese mellé egy különdíjat is átad. "Mert mi, akik a közösségért dolgozunk több, mint 25 éve, közvetlenül is szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket egy példaértékű kezdeményezés felé."

Ez számotokra csak annyit jelent, hogy jelöltetek dupla eséllyel indul ????!

Ezért, és az inspiráló tettek elismeréséért csak biztatni tudunk mindenkit, hogy nézzen körbe mikrokörnyezetében, és jelöljön! Ebben a műfajban nincs olyan, hogy túl kicsi, mert minden egyes cselekedet számít!

Mind a közönségdíjas, mind a JCC Budapest - Bálint Ház által megítélt különdíjas nyerteseknek Hanuka negyedik estéjén, december 13-án vasárnap este adja át nyereményüket.

A díjátadót a JCC Budapest - Bálint Ház Facebook oldalán láthatjátok majd.

Hogyan tudsz jelölni? / A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Ünnepek
A fények üzenete a béke: Hanuka 2020-ban
2020. December 09. / 16:09

A fények üzenete a béke: Hanuka 2020-ban

Hírek, lapszemle
Zsidó szakrális helyek: Fellendülhet a vallási turizmus

Kommentek