Szavazzunk Burián Barbarára, hogy ő legyen a 10 éves Forbes magazin novemberi címlapján

2023. Szeptember 19. / 16:12


Szavazzunk Burián Barbarára, hogy ő legyen a 10 éves Forbes magazin novemberi címlapján

Idén novemberben lesz 10 éve, hogy Magyarországon elindult a Forbes magazin, az évforduló alkalmából pályázatot és közönségszavazást hirdettek arról, hogy ki legyen a novemberi ünnepi számuk címlapján.

Olyan vállalkozók jelentkezését vagy jelölését várták, akik a maguk erejéből, piaci alapon növekedtek, egyértelmű magyar és/vagy nemzetközi sikert értek el a területükön. Erre a pályázatra nevezett be az Izraelben élő magyar üzletasszony Burián Barbara, a Buriba reklámügynökség alapítója, aki a zsidó közösség szavazatira is számít. 

Szavazzunk rá, segítsünk neki!

„Egy magyarosan tel-avivi feketebárány vagyok. Egy ambiciózus, itthon a reklámszakmában, a SPAR-nak például tuning bevásárlókocsikat kitaláló lányból lettem magyar-izraeli vállalkozó és végletekig kitartó nő. Felvettem a zsidó vallást, kiköltöztem a világ 3. legdrágább városába, Tel-Avivba, és bevándorlóként megalapítottam a reklámügynökségemet. A Közel-Keletről Európa más országaiba kivándorolt magyarokkal dolgozom. Mindenem a gamifikáció és az értékteremtés a non-profit szektor számára. A legbüszkébb itthoni eredményeim közé két Richter-Anna díj, általunk írt TedX Talk beszédek, egy kiállított ARC óriásplakát és – a legutóbbi pedig – az EdisonKids-Samsung Megoldások a holnapért kommunikációs kampánya tartozik.

Emellett önkéntes alapon már közel 10 éve zsidó vezetői szemináriumokat vezetek Európában, és most saját alapítványt alapítok. Gyertyaláng mellett dolgozom, brutális a szorgalmam és a precizitásom. A kedvességben, az empatikus vezetésben és az unortodox funkciókban hiszek.” – fogalmazott magáról bemutatkozó levelében Barbara.

Barbara bemutatkozó szövege felkeltette a Forbes szerkesztőségének figyelmét és felkerült arra a 100-as listára, amelyet a magazin végül közönségszavazásra bocsátott.

Burián Barbarára / IDE KATTINTVA lehet szavazni: 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek