Lépjen be a
kulináris élvezetek világába a Cserháti Tamara és Deutsch-Fehérváry Mercédesz
szakácskönyvírók által vezetett varázslatos ünnepi vacsoraesten 2024. december
15-én, vasárnap délután 3 órakor a Silver Crown Hotelben, Magyarország egyetlen
kóser szállodájában. Az esemény biztosan magával ragadó élményt nyújt majd az
egész család számára. Részvételi díj: 27 ezer forint. Jelentkezni ide
kattintva lehet.
Készítsünk el
együtt egy különleges menüsort, amivel meglepheted szeretteidet az ünnepi
asztalnál. A workshop alkalmával 6 fogást készítünk el és amit megfőzünk azt
természetesen közösen elfogyasztjuk, közben pedig jókat beszélgetünk.
Fedezd fel a
főzés művészetét, miközben szórakoztató és ünnepi környezetben élvezheted a több
fogásos ételek elragadó ízeit.
Az ünnepi menüsor:
Előétel:
Édesburgonyás
mogyoró saláta
Karfiol tabbouleh
Ünnepi ital
Főétel:
Za’atarral pácolt
lazac gránátalmás gremolátával
szórva
Illatos izraeli
rizs
Desszert:
Sfenj, a tökéletes
hanukai fánk édes szivar
mandulával és pisztáciával
töltve
Cserháti Tamara: Gasztroblogger,
kétgyermekes anyuka, a Yalla és az Édes Közel-Kelet című szakácskönyvek
megalkotója, aki fontosnak tartja a generációkon át élő és öröklődő családi
ételek, fogások megmentését, továbbadását, a klasszikusoktól kezdve az egyedi
keleti édességekig.
Deutsch-Fehérváry
Mercédesz:
A nemsokára megjelenő Kosher című szakácskönyv megálmodója és szerzője, a The
Deutsch's YouTube-csatorna tulajdonosa, marketinges szakember és rebecen.
Deutsch Péter rabbi felesége, Samu és Rózi büszke anyukája. A kóser konyha és a
kóser askenáz, közel-keleti receptek szakértője.