Ennél nincs szebb zsidó naptár most a piacon

2019. Október 17. / 16:21


Ennél nincs szebb zsidó naptár most a piacon

Már megvásárolható a Radnóti Zoltán főrabbi által szerkesztett, valamint Tausz Gábor Ezra által tervezett és illusztrált, 5780-as falinaptár, amely a budai Bét Sálom Zsinagóga, a pesti Bethlen téri Zsinagóga és a Soproni Zsidó Hitközség közös kiadásában jelent meg. 


Ritka szépre sikeredett az a 16 hónapos, a zsidó időszámítás szerinti 5780-as, a hagyományos időszámítás szerint 2019-2020-as falinaptár, amelynek aranyozott rajzai Tausz Gábor Ezra munkáját dicsérik. A minőségi papírra nyomott ábrák magas művészi színvonalat képviselnek, ami lehetőséget nyújt arra, hogy a következő 16 hónap elteltével, azaz a naptár napi használata után is megőrizzük a lapokat a falainkon, akár bekereteztetve is. 

nap3.jpg

A naptárat Radnóti Zoltán főrabbi, a Bét Sálom zsinagóga vallási vezetője szerkesztette, munkatársai voltak Bence Réka és Fehérváry Mercédesz. A kivitelezés minősége alapján a nyomda is megérdemli, hogy megemlítsük a nevét: a Digi Nyomdáról van szó, amelynek vezetője Wéber Erik.  

A naptár 2000 forintba kerül, megvásárolható hétfőtől péntekig 8 és 12 óra között a Budapesti Rabbiság irodájában (Budapest, VII. kerület, Síp utca 12. sz. I. emelet), valamint ugyanazon épület utcafrontján, a Kosher Deli étteremben.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
A „Dob utcai fiúk” – Meghívó megemlékezésre
Megemlékezések
Online mártírmegemlékezés a Kozma utcai temetőből

Kommentek