Ennél nincs szebb zsidó naptár most a piacon

2019. Október 17. / 16:21


Ennél nincs szebb zsidó naptár most a piacon

Már megvásárolható a Radnóti Zoltán főrabbi által szerkesztett, valamint Tausz Gábor Ezra által tervezett és illusztrált, 5780-as falinaptár, amely a budai Bét Sálom Zsinagóga, a pesti Bethlen téri Zsinagóga és a Soproni Zsidó Hitközség közös kiadásában jelent meg. 


Ritka szépre sikeredett az a 16 hónapos, a zsidó időszámítás szerinti 5780-as, a hagyományos időszámítás szerint 2019-2020-as falinaptár, amelynek aranyozott rajzai Tausz Gábor Ezra munkáját dicsérik. A minőségi papírra nyomott ábrák magas művészi színvonalat képviselnek, ami lehetőséget nyújt arra, hogy a következő 16 hónap elteltével, azaz a naptár napi használata után is megőrizzük a lapokat a falainkon, akár bekereteztetve is. 

nap3.jpg

A naptárat Radnóti Zoltán főrabbi, a Bét Sálom zsinagóga vallási vezetője szerkesztette, munkatársai voltak Bence Réka és Fehérváry Mercédesz. A kivitelezés minősége alapján a nyomda is megérdemli, hogy megemlítsük a nevét: a Digi Nyomdáról van szó, amelynek vezetője Wéber Erik.  

A naptár 2000 forintba kerül, megvásárolható hétfőtől péntekig 8 és 12 óra között a Budapesti Rabbiság irodájában (Budapest, VII. kerület, Síp utca 12. sz. I. emelet), valamint ugyanazon épület utcafrontján, a Kosher Deli étteremben.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Hírek, lapszemle
Több száz rakétát lőttek ki Izraelre
2019. November 13. / 13:52

Több száz rakétát lőttek ki Izraelre

Tudomány
Holokauszt-kutatások a mai Magyarországon
2019. Szeptember 20. / 09:54

Holokauszt-kutatások a mai Magyarországon

Kommentek