Címkék

MAZS Alapítvány

Közélet / 2023. Május 24. / 12:41

Együtt-Egymásért program: Meghosszabbították a jelentkezési határidőt

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), a Magyarországi Zsidó Szociális Segélyalapítvány (MAZS) és a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) közös programja segítséget kínál a közösség tagjainak háztartási és egészségügyi, lelki és lakhatási gondjaik megoldásában, felkarolja a nehezen beilleszkedő gyermekeket.

Mazsihisz hírek / 2022. Október 27. / 14:36

Heisler András: A jócselekedet gyakorlása minden zsidó ember kötelessége

– A MAZS-t, a BZSH Szociális Osztályát és a Mazsihisz Közösségi Szolgálatát a jövőben egy rendszerbe kell szervezni. Megszüntetve a redundanciákat, közös és egységes szemléletű munkára alapozva a jövőt – mondta Heisler András, a Mazsihisz elnöke a Pécsi Zsidó Hitközség Dr. Szántó László Szeretetotthonának tegnap megrendezett szociális konferenciáján. A rendezvény házigazdája Goldmann Tamás Mazsihisz-alelnök, a helyi hitközség elnöke volt.

Élet + forma / 2022. Május 12. / 15:32

A MAZS Alapítvány is köszöntötte az ápolókat a világnap alkalmából

A mai nap az ápolók nemzetközi napja. Ez alkalomból a MAZS Alapítvány szeretettel köszönti ápoló munkatársait és mindazokat az elkötelezett segítőket, akik áldozatos munkájukkal támogatják a magyarországi holokauszttúlélőket – olvasható a szervezet honlapján.