Még van egy kis időnk adakozni: adjunk 1 %-ot a magyar zsidóságért!

2021. Május 18. / 21:30


Még van egy kis időnk adakozni: adjunk 1 %-ot a magyar zsidóságért!

Kedves olvasóink, ne feledjék, hogy május 20-ig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1 + 1 százalékáról vallási és civil szervezetek javára. Ha már fölajánlották a Mazsihisznek az adójuk 1 százalékát, akkor köszönjük, hogy támogatták vallási- és közösségépítő munkánkat! De ha még nem rendelkeztek az 1 százalékról, akkor ne feledjék, hogy a Mazsihisz technikai száma: 0358.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a legnagyobb magyar neológ zsidó felekezetként nem csak a zsidóságot, hanem a teljes magyar társadalmat szolgálja ősi hagyományaink továbbörökítésével.

A Mazsihisz a magyar neológ zsidóság ernyőszervezete, ám nem csak a magyar zsidóság, hanem a teljes magyar társadalom érdekében végzi a tevékenységét. Oktatunk, nevelünk, tanítunk, gyógyítunk, rabbikat és kántorokat képzünk, iskolákat, kulturális létesítményeket és zsinagógákat tartunk fenn, sőt, kivettük a részünket a járvány elleni küzdelemből is: a Mazsihisz Szeretetkórházában eddig több mint 10 ezer koronavírus elleni védőoltást adtak be.

Mindenkinek köszönjük, aki az adója 1 százalékát a Mazsihisz javára ajánlotta fel, s ezzel hozzájárult vallási- és közösségépítő munkánkhoz.

De ne feledjék, hogy az adónk 1 + 1 százalékáról május 20-ig, csütörtök éjfélig dönthetünk! 

Aki még nem tette meg, az tehát e héten csütörtök éjfélig még rendelkezhet az adója 1 százalékáról papíron vagy online. Kérjük, segítsenek minket abban, hogy ápolhassuk hagyományainkat és tovább fejleszthessük a magyar neológ zsidó hitéletet. A Mazsihisz technikai száma: 0358.

Tartsunk össze, mert összetartozunk! 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek