Várják a javaslatokat a 2020-as Mazsike díjakra 

2020. November 03. / 12:49


Várják a javaslatokat a 2020-as Mazsike díjakra 

Közeleg a Hanuka ünnepe, s azzal a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület (Mazsike) hagyományos díjátadása. A vírushelyzet miatt egyelőre bizonytalan, hogy ebből az alkalomból idén lesz-e ünnepség, mindenesetre a Mazsike rangos díjainak odaítélése nem maradhat el: november 15-ig lehet leadni a jelöléseket.


Bár a vírusjárvány miatt egyelőre folyamatos a bizonytalanság, hogy milyen formában tudjuk megtartani hagyományos hanukai díjátadó ünnepünket és koncertünket, de az bizonyos, hogy ebben az évben is mindenképpen kiadjuk a Mazsike díjait – olvasható a szervezet honlapján

A következő elismeréseket osztják ki: Magyar Zsidó Kultúráért díj; „Várhegyi György” díj a Magyar Zsidó Oktatásért; Magyar Zsidó Sportért díj; Zsidó Közösségért díj; Életmű díj; A magyar zsidó kultúra mecénása díj. 

Azt szeretnék, ha az egyesület elnöksége minél több javaslat közül választhatná ki a legméltóbbakat, ezért arra kérik a közösség tagjait, hogy küldjenek ajánlásokat – rövid indoklással – november 15-ig. A jelöléseket EZEN az űrlapon adhatják le, vagy elküldhetik a mazsike@gmail.com címre. 

(A címlapképen korábbi díjazottak láthatók.)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek