Várja a jelentkezőket a Keren Hajeszod új magyarországi részlege

2020. Június 10. / 09:47


Várja a jelentkezőket a Keren Hajeszod új magyarországi részlege

Franciaország, Németország, Olaszország és Hollandia után immár Magyarországon is megalakult a Keren Hayesod – United Israel Appeal (Keren Hajeszod – Összefogás Izraelért Pénzalap) Young Leadership részlege, amely szeretettel várja a 25-40 év közötti fiatalok jelentkezését az induló képzésekre. A Young Leadership célja, hogy szorosabbra fűzze a magyar zsidó fiatalok, valamint az Izraelt támogatni kívánó nem zsidó fiatalok kapcsolatát Izraellel, segítse a személyes vezetői készségek fejlesztését és a Keren Hajeszod projektek megvalósítását.


A Keren Hajeszodot – amely ma Izrael állam hivatalos segélyalapja – 1920-ban  hozták létre a cionista mozgalom pénzügyi támogatására. A nonprofit szervezet az Izraeli Miniszterelnöki Hivatallal és a Zsidó Ügynökséggel (Szochnut) szorosan együttműködve aktív szerepet tölt be Izrael állam, és a zsidó világközösség nemzeti prioritásainak elérésében. A Keren Hajeszod ma már egy globális, Izraelt támogató partnerhálózat központjává vált, világszerte több mint 45 országban van jelen, évente közel 60 projektet, kampányt bonyolít. 

magyar.jpg

Franciaország, Németország, Olaszország és Hollandia után immár Magyarországon is megalakult a szervezet Young Leadership részlege, amely szeretettel várja a 25-40 év közötti fiatalok jelentkezését az induló képzésekre.

Amit kínálnak: Izraelt, a cionizmust és a zsidóságot érintő programokat; lehetőséget Izrael támogatására; exkluzív szemináriumokat, előadásokat; személyes mentor programban való részvételt egy sikeres vállalkozó mentorálásával; ezen kívül természetesen élményt, barátokat, közösséget!

Azoknak a jelentlezését várják, akik elkötelezettek Izrael és a zsidóság iránt; vezető egyéniségnek tartják magukat; kezdeményezőkészséggel, tettvággyal rendelkező csapatjátékosok, akik tenni szeretnének a közösségért; s elegendő idejük van arra, hogy részt tudjanak venni a havi csapattalálkozókon.

Jelentkezési határidő 2020. június 15-e, a személyes interjúk június 18-án lesznek az Izraeli Kulturális Intézetben (Budapest VI. ker., Paulay Ede 1.). 

Jelentkezés e-mailben (benjamin.banyai@kerenh.hu  és info@kerenh.hu) vagy telefonon (+36-30-481-7154). 

A szervezet honlapja itt elérhető.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek