Köszönet rabbijainknak, kántorainknak és minden olvasónknak, nézőnknek

2020. December 31. / 21:12


Köszönet rabbijainknak, kántorainknak és minden olvasónknak, nézőnknek

A mögöttünk hagyott december hónapban közösségünknek a hanuka ünnepét – a tragikus járványhelyzet miatt – sajnos rendhagyó módon kellett megélnie, de rabbijaink, kántoraink, közösségünk más dolgozói, aktivistái és önkéntesei mindent megtettek érte, hogy az idei hanukát méltó módon ünnepelhessük. Ünnepi anyagaink kiemelkedő olvasói- és nézőszámot produkáltak: a Mazsihisz Facebook oldalán decemberben összesen mintegy  230 ezer embert értünk el, míg ünnepi videóink nézőszáma csaknem 190 ezer volt.


A polgári időszámítás szerinti 2020-as esztendő utolsó óráiban a hála és köszönet szavaival búcsúztatjuk az óévet: rabbijaink, kántoraink és közösségünk más lelkes tagjai minden tiszteletet megérdemelnek azért az embert próbáló munkáért, amit a magyar zsidóság érdekében a járványhelyzet által okozott nehézségek közepette a nagy őszi ünnepek alatt, majd a hanuka alkalmából kifejtettek. 

Rabbijaink online istentiszteleteket, szombatfogadásokat, szombatbúcsúztatásokat tartottak, tanításokat, hanukai útmutatókat, ünnepi tanácsokat adtak, igyekeztek egyben tartani a nehéz helyzetbe került közösségeket a fővárosban és szerte az országban egyaránt.

A rabbikon, kántorokon, aktivistákon, önkénteseken kívül ebből a munkából a Mazsihisz más dolgozói is kivették részüket. A Mazsihisz.hu az ünnep kapcsán legyártott 16 videót, amelyeket elsősorban a Facebook oldalunkon népszerűsítettünk, továbbá a honlapra elkészítettünk 16 ünnepi cikket, amelyeket ugyancsak megosztottunk a Facebookon.  

A Mazsihisz honlapja december hónapban összesen több mint 165 ezer letöltést produkált!  A 16 hanukai ünnepi cikkünkkel összesen csaknem 83 ezer olvasót értünk el. A hivatalos kimutatások szerint Facebook oldalunk látogatottsági adatai decemberben a következők: 227 200 egyedi elérés és 30 ezer poszt aktivitás. 

Örömünkre szolgál, hogy az ünnepre készült 16 videónk nézőszáma összesen 189 411 fő volt. Kiemelkedő nézőszámot ért el  Jávori Ferenc (Fegya): A klezmerzene az életem című videó, amelynek megtekintése elérte a 40 ezret. A Raj Ráhellel az Életem a konyhában című hanukai videót összesen 25 ezren tekintették meg. A Hanuka a nagyvilágban: magyar zsidók online ünnepi találkozója című összeállítást összesen 66 600-an látták. 

Köszönjük olvasóink, nézőink, hittestvéreink érdeklődését, figyelmét és bizalmát. Mindannyiuknak boldog új esztendőt kívánunk a 2021-es évre!

Tartsanak velünk jövőre is! 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek