Családi Lág báomer party a Scheiber Suliban

2024. Május 13. / 14:16


Családi Lág báomer party a Scheiber Suliban

Tarts velünk a város legtüzesebb Lág báomeri családi fesztiváljára május 26-án, vasárnap 11 és 15 óra között a Schebier Sándor suliban! A belépő 613 forint, de 1 éves kor alatt ingyenes.

Lág báomer bejáhád – a Rumbi Tanház kivonul, így e különleges napon az ünnepi programokról a Gyere velem zsinagógába és a Rumbi Tanház csapata gondoskodik. A helyszínen a Jaffe Családsegítő Központtól kérhettek segítséget. Az izgalmat a „szomjoltóság" tűzoltós rendezvénycsapat kínálja.

JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA

Ami biztosan lesz: ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkó, tűzoltás, rövid túra Rabbi Simon bar Joháj barlangjában, karobsüti készítés, Bár Kohba pénzérme nyomás, kitűző készítés, íjászat, ünnepi ugróiskola, szivárványfestés, buborékcsata, óriás puzzle, meg persze finom falatok, falafel és édesség.

Jegyvásárlás a képre kattintvaJegyvásárlás a képre kattintva

Készüljetek fejfedővel, kalappal, napkrémmel, mert gyönyörű időnk lesz! Az erőnk az összefogásban rejlik – Gyertek sokan!

(Az iskola egész területén tilos a dohányzás! A kósersági szabályok értelmében semmiféle ital, élelmiszer nem hozható be kintről az intézménybe.)

Kérjük, támogassa idén is adója egyházaknak adható 1%-ával a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége munkáját!
Technikai szám: 0358

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek