Meghívó a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége választási közgyűlésére

2020. Augusztus 25. / 14:58


Meghívó a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége választási közgyűlésére

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt a 2020. augusztus 30-án (vasárnap, 5780. Elul 10.) délelőtt 10.00 órakor a Dohány utcai Zsinagógában, Budapest VII. ker., Dohány utca 2. sz. alatt tartandó közgyűlésére. A Közgyűlés nyitóimával kezdődik.

NAPIREND

1 ) Elnöki tájékoztató, 

2 )
Ügyvezető igazgató választás,

3 )
A 2019. évi zárszámadás tárgyalása, felmentvény megadása az ügyvezető igazgató és az elnök részére vita és határozathozatal (előadók: dr. Kunos Péter és Paszternák Tamás),

4 )
2020. évi költségvetés módosítás megtárgyalása, vita és határozathozatal (előadók: dr. Kunos Péter és Paszternák Tamás),

5 )
Döntés az American Jewish Joint Distribution Committee Inc-vel a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány alapítói jogainak átruházásáról szóló megállapodás megkötéséről (előadók: dr. Kunos Péter és Heisler András),

6 )
Döntés az Olaszliszka 271 hrsz alatt felvett, 4195 nm alapterületű kivett temető megjelölésű ingatlan temető ingatlan 1/100-ad tulajdoni illetőségének átruházásáról (előadók: Heisler András és dr. Kilián Tibor)

7 )
Különfélék.

A Közgyűlés záróimával fejeződik be.

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a Közgyűlés tagjainak több mint fele jelen van.
Kérjük az i.t. Küldötteket, hogy a napirenden szereplő témák fontosságára tekintettel jelenlétükkel a zgyűlés határozatképességét folyamatosan megőrizni szíveskedjenek.
A járványügyi előírások betartásáról gondoskodunk, a szociális távolságtartás és a maszkviselés előírásait kérjük betartani. 

Hittestvéri üdvözlettel:

Heisler András s.k.                dr. Kunos Péter s.k.
          elnök                               ügyvezető igazgató

Hirdetmény

Tisztelt Közgyűlési Tagok!

Alulírott Róth László mint a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Választási és Jelölő Bizottságának elnöke, ezúton tájékoztatom a T. Közgyűlési tagokat, hogy Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége 2020 augusztus 30-án tartandó választás ügyvezető igazgatói tisztségének jelölési és pótjelölési időszaka lezárult:

A jelölési időszakban az ügyvezető igazgatói tisztségre egy személy került jelölésre, aki az ügyvezető igazgatói tisztségre vonatkozó jelölését elfogadta, az alkalmasságát igazoló dokumentumokat a részemre bemutatta. A pótjelölési időszakban jelölés nem érkezett.

A fentiek alapján a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Választási és Jelölő Bizottsága a jelölt listát megállapította az alábbiak szerint:

Jelölt a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége ügyvezető igazgató tisztségére, a 2020 augusztus 30-án tartandó Közgyűlésen:

dr. Kunos Péter

Budapest, 2020 augusztus 24.

Tisztelettel:
Róth László sk.
elnök 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Választási és Jelölő Bizottsága

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Élet + forma
Letesszük a kagylót
2021. Június 04. / 14:21

Letesszük a kagylót

Kommentek