Meghívó a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége választási közgyűlésére

2020. Augusztus 25. / 14:58


Meghívó a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége választási közgyűlésére

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt a 2020. augusztus 30-án (vasárnap, 5780. Elul 10.) délelőtt 10.00 órakor a Dohány utcai Zsinagógában, Budapest VII. ker., Dohány utca 2. sz. alatt tartandó közgyűlésére. A Közgyűlés nyitóimával kezdődik.

NAPIREND

1 ) Elnöki tájékoztató, 

2 )
Ügyvezető igazgató választás,

3 )
A 2019. évi zárszámadás tárgyalása, felmentvény megadása az ügyvezető igazgató és az elnök részére vita és határozathozatal (előadók: dr. Kunos Péter és Paszternák Tamás),

4 )
2020. évi költségvetés módosítás megtárgyalása, vita és határozathozatal (előadók: dr. Kunos Péter és Paszternák Tamás),

5 )
Döntés az American Jewish Joint Distribution Committee Inc-vel a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány alapítói jogainak átruházásáról szóló megállapodás megkötéséről (előadók: dr. Kunos Péter és Heisler András),

6 )
Döntés az Olaszliszka 271 hrsz alatt felvett, 4195 nm alapterületű kivett temető megjelölésű ingatlan temető ingatlan 1/100-ad tulajdoni illetőségének átruházásáról (előadók: Heisler András és dr. Kilián Tibor)

7 )
Különfélék.

A Közgyűlés záróimával fejeződik be.

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a Közgyűlés tagjainak több mint fele jelen van.
Kérjük az i.t. Küldötteket, hogy a napirenden szereplő témák fontosságára tekintettel jelenlétükkel a zgyűlés határozatképességét folyamatosan megőrizni szíveskedjenek.
A járványügyi előírások betartásáról gondoskodunk, a szociális távolságtartás és a maszkviselés előírásait kérjük betartani. 

Hittestvéri üdvözlettel:

Heisler András s.k.                dr. Kunos Péter s.k.
          elnök                               ügyvezető igazgató

Hirdetmény

Tisztelt Közgyűlési Tagok!

Alulírott Róth László mint a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Választási és Jelölő Bizottságának elnöke, ezúton tájékoztatom a T. Közgyűlési tagokat, hogy Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége 2020 augusztus 30-án tartandó választás ügyvezető igazgatói tisztségének jelölési és pótjelölési időszaka lezárult:

A jelölési időszakban az ügyvezető igazgatói tisztségre egy személy került jelölésre, aki az ügyvezető igazgatói tisztségre vonatkozó jelölését elfogadta, az alkalmasságát igazoló dokumentumokat a részemre bemutatta. A pótjelölési időszakban jelölés nem érkezett.

A fentiek alapján a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Választási és Jelölő Bizottsága a jelölt listát megállapította az alábbiak szerint:

Jelölt a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége ügyvezető igazgató tisztségére, a 2020 augusztus 30-án tartandó Közgyűlésen:

dr. Kunos Péter

Budapest, 2020 augusztus 24.

Tisztelettel:
Róth László sk.
elnök 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Választási és Jelölő Bizottsága

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Búcsú Oláh János professzortól
2020. Október 13. / 20:27

Búcsú Oláh János professzortól

Hírek, lapszemle
Az EJEB elutasította „Auschwitz könyvelőjének" panaszát

Kommentek