Színházi videópremier Masa Tamással és művésztársaival

2020. Augusztus 13. / 11:48


Színházi videópremier Masa Tamással és művésztársaival

Jávor Pál filmszínész halálának 61. évfordulója alkalmából ma este Jávor Pál, a fenegyerek, a színész és az Ember címmel láthatnak egy műsort az interneten Masa Tamás és művésztársai előadásában. A Sabbathsong Klezmer Band vezetőjétől megtudtuk: hamarosan élőben is láthatjuk a különböző zsidó fesztiválokon immár állandó vendégként fellépő együttest, amely legközelebb a Vajdahunyadvári Szabadtéri Színpadon muzsikál.


Zenés életrajzi játékot láthatunk a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában a Színházi estek a CleanArt Társulattal előadás keretében, méghozzá ezúttal színházi videópremier formájában az interneten. 

A Jávor Pál, a fenegyerek, a színész és az Ember című előadás rendezője Tucker András, szereplők: Masa Tamás, Masa Anita, Szabó Endre, Gál Róbert, Vajda Pierre, Johan János, Lisztes Jenő, Neumark Zoltán, Fehér Ernő. Az első rész ma este 7-től ezen a linken tekinthető meg, majd egy kis szünet után, 8 óra 30 perckor kezdődik a második rész erre a linkre kattintva.

Masa Tamás elmondta: a közönség azonban hamarosan élőben is találkozhat a Sabbathsong Klezmer Banddel a budapesti Városligetben.  Az együttes augusztus 25-én, kedden este 8-tól a Vajdahunyadvári Szabadtéri Színpadon ad nyáresti koncertet, amelynek sztárvendégei Beke Farkas Nándor, a Hungarikum 100 Tagú Cigányzenekar vezetője és a világhírű Lisztes Jenő cimbalomművész. Az esemény Facebbok-linkje / IDE KATTINTVA látható. Tekintettel a vírushelyzetre, a tánc most kivételesen elmarad – de a jókedv és az öröm garantált!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek