Szabadnak születtél – Koncz Zsuzsa koncert a Dohány utcai zsinagógában

2022. Augusztus 03. / 20:46


Szabadnak születtél – Koncz Zsuzsa koncert a Dohány utcai zsinagógában

A magyar popzene egyik ikonja, Koncz Zsuzsa ad koncertet zenekarával a Dohány utcai zsinagógában 2022. szeptember 4-én, vasárnap este 8 órától a 24. Zsidó Kulturális Fesztivál nyitó napján.

09_04_Dohany_Koncz_post.jpg

A művésznő a mai napig aktív, folyamatosan koncertezik, új dalokat és albumokat ad ki. A pandémia alatt készült el a „Szabadnak születtél” című, negyvenkettedik stúdióalbuma, amely a megjelenés után rögtön aranylemez is lett. A korong 11 dala javarészt új kompozíció, de egy régebbi Fonográf-dal feldolgozása és a legendás Szeretni valakit valamiért című duett új verziója is helyet kapott a lemezen. A dalok többségének szövegét Bródy János írta, a zenéket Gerendás Péter, Maróthy Zoltán és Tolcsvay László szerezték. A lemez egyik különlegessége a 2019-ben Kulka Jánossal készült duett.

Koncz Zsuzsa az est során nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő legújabb lemezének dalait, de felcsendülnek majd a mindenki által ismert slágerek is, mint például a Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, vagy a Jöjj, kedvesem. A művésznő személye és a generációkon átívelő dalai felejthetetlen élményt nyújtanak egy igazán csodálatos helyszínen.

JEGYÁR: 3 900 Ft – 10.900 Ft
JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA
A FESZTIVÁL RÉSZLETES PROGRAMJA IDE KATTINTVA

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Újévi rendezvénynek adott otthont a Dohány utcai zsinagóga
Hírek, lapszemle
Ros Hásánához közeledve Izrael lakossága 9,795 millió fő